19 April 2011

permulaan utk hari yang mendatang

alhamdulillah weh, aku dah setel presentation. semua dah selesai weh. dah 3 tahun aku blajar. dan apa yang aku dapat kat sini takkan pernah aku sia-siakan sepanjang hidup aku. sepanjang tiga tahun ni aku belajar hidup berdikari, gelak tawa, menangis dan macam-macam. kalau aku kumpulkan dah boleh buat satu filem. one day maybe. why not kan? thanks dekat kawan-kawan dan lecturer yang datang time aku present itu hari. best sangat. the best friend ever lah! tak tahu la bila kita dapat kumpul ramai-ramai mcm ni lagi kan. dan yang paling best, abear organaiseee bbg partayy dua hari berturut-turut kott. besstt2. sumpah bestt. naik sebak aku time balik salam diaorang. tapi cover2 la jugakk.hehe

best betul sepanjang tiga hari dekat sini. lalu balik jalan gi kolej. rindu gila wehh. sumpahh. makan laksa dengan miss intan, miss fizah. layan johny dengan puan syarida. plus karoke lagiii. :)


dann yang terakhir, maafkan aku sebab tak dapat datang dinner. kita dah sama2 tiga tahun.tapi aku takleh nak spend time satu malam pun utk kita raikannya. i'm sorry kawan-kawan. tapi korang buat aku nangis jugak malam tu ;')

-omaw

























6 comments:

Syazwan Shahrir said...

kenangan sume ni weh. t kte bbq lg eh. haha. ;D

Omaw Rozduan said...

hehehe.cunnnnn ^.^

tq abearr

Budak Pensel said...

sakan dapat doremon

Omaw Rozduan said...

hhehe.mestilahhh :P

alia zarfullah said...

Zaman belajar memang seronok! Semua tu kenangan :))))

Omaw Rozduan said...

:)))