24 April 2011

Kala Remaja

Mood : Kerja!
Listen to : Soko, Take My Heart

Hai! banyak betul benda yang aku nak update tak lepas lepas lagi sebab lately ni busy gila woi. gambar perth,   akustik nite pun tak uplod lagi ni. banyak keje dekat ofis yang nak kena setel. balik pun dah malam, penat gila sebab jalan jem. adoi laa. atleast aku ada sabtu ahad utk berehat kan? syukurr.

kat bwah ni gambar masuk majalah remaja untuk isu bulan depan. oke, aku tipu. ni gambor moke up time gi pesta buku dekat pwtc dekat booth karangkraf. ni pun bukan yang asal aku dah edit balik sebab yang asal tak lawa.HAHA! yang kecik tu sape? haaa.tu ana, bawak ana sekali sebab dia nak beli buku. amboi. tak baca siap! siap buatkan kad keahlian ana muslim lagi tau. HAHA!

klah. nak keje. kbai. :)

-omaw


4 comments:

alia zarfullah said...

Bestnya ada gambar kat cover remaja! karangkraf ada charge apa apa ke? erm yg taj bestnya pesta buku pun, tak menyempat lagi nak gi :(

Omaw Rozduan said...

alia, rm27 per session. dia bagi printed page sekali.hehe

@rtzam said...

Peh!!nicely done bro...

Omaw Rozduan said...

thanks artzam :)