18 May 2010

Gua cuti sebulan lebih

assalamualaikum,
sekarang aku akan cuti sem dalam sebulan lebih. nak buat apa dalam sebulan lebih ni? kerja? tiap cuti sem cakap nak kerja. tapi tak pernah dapat pun kalau aku mintak kerja. siot. majikan semua memilih. sedih aku tahu tak. tapi takpelah. atleast aku ada 2 wedding job utk cuti ni. dapatlah tampung skit skill pemborosan aku nih. haha. nak shopping dohh. nak beli colgate banyak-banyak. haha

so, dalam cuti ni aku 24jam mengadap PC. menonton movie. selain tu menjadi driver kepada adik dan kakakku yang ke sekolah dan bekerja. ya! driver tanpa gaji. tapi tak kisah la.

trip aku time cuti ni

ALOR SETAR
28/5/2010 dan 29/5/2010
11/6/2010 dan 12/6/2010

JOHOR
18/6/2010 dan 19/6/2010
*kepada yang berhampiran dengan tempat diatas, sila belanja saya roti canai satu keping

oke! doakan perjalanan aku selamat.


7 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

huhu...sye tanak mintak rokok dari awak...kahkah...xpe la kan...tu tandenye kasih sayang tak berbelah bagi kepada adik dan kakak

AISHA SAAD said...

sama jugakk dengan aku!!
asal cuti nak keje, tapi tak penah ponnn!
eh penahh, tapi tak best!
on9 lagik bestt!
hahaha.

have a nice holidayy okk??

Omaw Rozduan said...

cik aida : hahha. yup.saya sayang mereka

aisha saad : thanks. online lagi best. tapi tak dapat gaji ;p

Linglung said...

freee? xpayah gaji? jadi driver gua mau?? mau la...pleasee...kehkehkeh

Omaw Rozduan said...

hahha,
dari gua jadi driver lu.
baik gua jadi driver najib razak.
dia pun nak pakai orang ni.

haha

edda(",) said...

cuti sem itu satu nikmat.. jayakan.! hehehe

Omaw Rozduan said...

mungkin,
itu bagi sesetengah orang la ;p