04 May 2010

pelik

bila aku makan, aku tak pernah order limau ais. tapi, kali ni aku terasa nak order limau ais. ntah kenapa, tapi memang aku nak sangat.

bila aku makan, aku tak pernah order nasi goreng ikan masin, kali ni aku order nasi goreng ikan masin. even aku order nasi goreng ayam sekali pun, lastly, aku akan cakap kat akak tu.. "hmm.kak, kasik ikan masin satu". hmmmm.

bila aku makan, aku tak pernah nak letak kicap, tapi semalam aku balik kampung. ntah kenapa aku letak kicap dalam nasi aku. hmmm.aku tak pernah buat.

sekarang ni aku takde mood nak drive. bagi aku sekarang, "naik motor lagi senang"..

ntah kenapa, nanti aku cari jawapan.
hmmmmm...


kejap, tak jumpalah ;'(



1 comment: