10 January 2010

Pasar Lokin dan Mee Rebus Ramli

Aktiviti hari ahad aku kalau takde aral melintang akan ke pasar lokin. selalu gi ngn zalee jek. kali ni ditemani apex dan timah. hehe,apex, ku tau ko memang gagah bangun pagi harini. thannks! thanks jugak kat timah sebab kejutkan aku bangun pagi.hahaha. kan best gi ramai-ramai.haha. tapi aku tau,bukan senang nak bangun pagi. lepas ni saper yang aku ajak takmo gi aku call mara suruh tarik elaun korang.

suasana kat pasar tu jangan cakaplah weh, sesak giler. byk barang menarik, tapi macam biasalah, duit aku jek yang tak berapa menarik.hahaha. paling aku terkilan melepas Fuji Instax dengan harga RM50. giler kan?duit takde time tadi. adoi.rugi2. nasib baik aku tak hilang kawalan cekik leher pakcik tu dan suruh dia bagi aku kamera tu free.

oke, boleh tengok foto-foto kat pasar lokin disini

balik dari lokin kami ke mee rebus ramli "the best in town". pekena semangkuk dua dan sempat jugak membungkus ;) pada mulanya kitaorang nak bawak balik pinggan yang ada tulis mee rebus ramli, tapi takut pulak kot-kot tokey kedai tu santau kitaorang.haha

1 comment:

sAn said...

LOMOLOGY is having 5% off for all lomo cameras with free postage!!!
Do visit us now =)

http://lomo-logy.blogspot.com