21 March 2010

sekian lama

demmm! lama dol tak update belog ni. ye, aku tau. haha. sangat busy dengan projek dan assigment. projek pun semua jenis juta-juta punya.haha. selalu ada cerita,aku akan update notes dekat fesbuk jek. mcm hareeemm. pemalas tahap dinasour kan?

harini hari Ahad, tak buat apa. duduk rumah, siapkan apa yang tertangguh.sepahhkan apa yang tak disepahhkan. artwork bawah ni artwork terbaru yang aku buat. aku doodle dalam kelas. bosan dohh.

oke! cau cin cau. mahu pergi minum air cincau ;D


p/s : kalau rabun klik imej utk tumbesaran

6 comments:

t.K.a said...

ok.. lu bgtau jebapr ribu artwork ko ni.. gua nk bli beb.. hahaha.
(*no akaun bank pn bley la.. hahaha) :p

Omaw Rozduan said...

hahaha.
mcm harem.

masukkan 3juta dalam akaun aku.

ni nombor akaun
ptm4584575475-maybank

im ;) said...

tabik spring sama omaw. :D

Omaw Rozduan said...

teirma kasih im =)
sama ko pun aku tabik!

zyma a.k.a dabe said...

sangat cool lorh !!!..
nice =)..
omaw terbaik !!!

Omaw Rozduan said...

thanks weehh ;)