18 April 2009

oh! yeah!yeah! holiday ;P

Drink : Nothing
Listen to :Monoloque - Langgar Lari
Assalamualaikum,kehadapan sayang-sayang aku.haha.dah bermula cuti aku yang 3bulan ni..apa ntah aku nak wat cuti ni.kerja?makan tidor?haa..nanti aku pikir.susah nak bergerak duit takde nih.ni haa jadual aku seharian;

2:30pm - hantar ana sekolah agama
6:30pm - ambik ana mengaji
8:00pm - hantar ana tuisyen
9:00pm - ambik ana tuisyen.


haha.tu yang aku dah wat setakat ni.hari-hari kot.dah lama tak wat.last buat time aku form 5.hakhak.tu la aku, bila bosan aku bukak laptop,bukak TV.bila bosan tutup dan tidor. tambahan lagi cuti ni aku kena layan kerenah tok.layankan jek. memang 24jam aku berjaga kalau rumah aku ni ada internet connection.ada pun dial-up,nak mampos ke??haha. ni pun aku online kat opis ayah aku.nasib baek la dekat dari umah.cuti kali ni yang best aku tak perlu pikir pasal assignment,final projek bagai.haha.aku bleh lalui hari2 yang tenang selama 3bulan.enil call aku itu hari, dia kata dia apply kerja kat cafe.hahaha goodluck ainil! jangan kau wat lawak depan customer sudah.haha.

artwork terbaru aku tuk tatapan engkau orang,


art is hard

colour of sorrow


*p/s : pssss..bubbye.

5 comments:

Nazrul Azwan said...

bila bosan melanda jiwa..hahaha..

semOtijao~~ said...

hahaha...
ko cam aku la..
mengambil dan menghantar..
hahaha..
Driver tetap..
hihi..
sedey lawh!!

asis said...

cantek la artwork..

najihah said...

siyes cantek.

Omaw Rozduan said...

thanks2 lot!!