20 April 2009

Apa seterusnya?

Assalamualaikum beb,
harini dah masuk seminggu aku bercuti,tapi masih belum ada kesempatan nak lepak lama skit ngn kawan2.haha.munie jgn cakap ah, dari aku start sampai sampai sekarang aku tak lepak ngn dia lagi.almaklumlah,dia dah bekerjaya sekarang.malas kacau.

nak keluar umah pun malas bila duit takde.kalau setakat nak mintak ayah rm10 tanpa motif tu mmg aku kurang berkenan la.haha.takkan nak cakap mcm ni..

"Ayah! bak rm10.nak beli rokok!"

haha
so,terpaksalah aku tax 20sen atau 30sen duit yang mak suruh beli sesuatu kat kedai tu mcm kelapa ke,sawi,taugeh ke..heeeeeee.

selain tu gak aku terperap dirumah mengadap TV. AF beb, hahah ;D kat ipoh mana ada aku tgk mende2 mcm ni.haha.layan kot. selain tu, aku menambah artwork aku utk simpanan aku sendiri.haaa.lagi pulak, artwork aku cuti ni banyaak pulak berekperimentasikan kertas2 kotor ni.mana la tau kan,satu hari aku bleh jadikan kertas kotor sebagai trademark aku plak.ala,mcm yusof gajah yang berinspirasikan gajah dalam setiap karya lukisan beliau.



2 comments:

Aimanness said...

warh.. teruja tgk gmbr sendiri di-publish kat blog orang lain.. terima kasih daun keladi.

Omaw Rozduan said...

hakhak ;P