22 April 2009

Mengelamun

Assalamualaikum,
ntah kenapa ntah aku,bila aku bukak blogger.com terus aku letak entry tanpa hiraukan update dari blog lain.tade mood siot aku nak membaca.takpe lah, kepada Lea Shariff, lama jugak aku tak tgk blog kau.tape2,nnti aku tgk dan goodluck untuk Final Exam kau ok, kau bleh jadik dekan punya ;)

2-3 hari ni aku asyik mengelamun..mengelamun dan terus mengelamun.. dalam mengelamun tu..aku terdiam dan memendam sebab aku tau aku takde peluang. ;(

♥♥

diri aku ibarat air sekarang

3 comments:

Dino[m*] said...

x de peluang apa..??
huhuhuh.....
yang penting...
mana mara kita....
wahahaha..

Omaw Rozduan said...

ko dlu semangat PTPTN.
haha

oh! saley said...

da mkn tu basoh ar pinggan.
haha.