06 February 2009

Tenang Menjawab Exam dan VCD Hujan

Syukur Alhamdulillah tadi aku dapat jawap exam Pengajian Malaysia dengan keadaan yang amat tenang sekali.kebanyakkan soalan aku dapat jawab.10minit selepas early submission aku dah keluar dewan dah.Esok hari Sabtu,ada paper terakhir.Statistic dan Digital Photomedia.Insyallah! bleh kut.try la. usaha tangga kejayaan. balik dari kolej tadi aku singgah Greentown Mall untuk gerak Speedy.apa yang aku carik??tadaa!! VCD hujan live at planet hollywood.time showcase ni aku gerak.aku gerak bersama saley dan hasan.mana la tau kot2 muka aku sangkut dalam tu.hahahha.Nak dijadikan cerita,mula2 aku terbeli yang CD punya.pastu,kat situ jugak aku nak tukar balik dia kata takbleh! LANCAU!! kepala hotak dia takbleh.dia ingat aku tak pernah jadik cashier?? beli BAJU DALAM kalau salah size pun bleh tukar ok.ini kan pulak sekeping VCD.bodoh gilak amoi tu.

Setelah aku buat muka seorang gangster akhirnya dapat gak aku tukar.hahah.bongok tol.kalau takleh tukar memang aku bakar habis la kedai dia tu.haha ;D






7 comments:

eD love photographY said...

uih...
janga bakar omaw..
kalau nak bakar,ajak aku skali..
haha..
pastu masuk balik hang sorg dah la..
haha

Omaw Rozduan said...

masalahnya amoi ni kerek.
hahah

nasib baik la lawa.
kalau tak..
hahah

Syahzamir S. Hashim said...

La..
td tu ko bli cd hujan ke..
kata cd biru..
wahahahaha

Omaw Rozduan said...

heheheh.

oh! saley said...

mke aku ade x?
wahaha.

Omaw Rozduan said...

nnti aku check
tak tgk lagik.
hehe

NadaFio said...

pinjam!