09 February 2009

Resah

Mood : Malas macam sial dan celaka

kerja Klip Video IMD belum lagi aku siapkan!! wargh!! celaka tol! bikin aku tension semua ni.yela,mmg salah aku takmo buat kerja awal-awal.mcm ni bila aku nak kerja sbg grafik designer nanti??perlukah aku tetapkan attitude aku yang buruk gila babi ni.buat kerja last minute.dah sampai date line baru nak kelam kabut.adoi!!
"omaw! omaw! ko perlu berubah omaw! terus maju!"

3 comments:

suffian.othman said...

rleks le mar..
hahaha
aq pn sme..
huhu

Syahzamir S. Hashim said...

omaw,
ko kne brubah omaw..
cbelah ko tanamkan sifat rajin dalam diri ko..
insyaallah pasti akan berjaya..
smua yang ko tanamkan akan pasti berjaya kerna smua itu ade..

Kaf Ba Raw Kaf ALif TA NUNNNN>..

apa sbutannye murid2?????

hak2..

p/s: Aku pn sme xwat ag, wahahahhahahahahha

Omaw Rozduan said...

hahha


hampeh ;P