09 February 2009

Saat aku menaip ini.

Sedang Mendengar : Yuna - Rocket
Mood : "Missing Text from her"

SITUASI RUMAH SEKITAR 3:30PAGI
ED - Baru bangun tidor,dia gi berak..pastu terus ngadap laptop
Razak - Sedang melayang awek2 tagged
Amir - begitu teruja dengan Tagged.dia baru sign up
Paan- Sedang asyik dengar lagu dari PC yang baru dibelinya.
Fendi - Berak,Mandi dan .....(hehe)


Saat aku menaip blog ni..aku rasa sunyi.serius..tak sabar nak balik umah,nak jumpa Family.VCD hujan live at Planet Hollywood tu masih belum aku tonton lagi.aku akan tgk kat rumah nanti.lagi best.pasang Home theater.haaa..baru LIVE.

esok plak enil jemput aku utk kenduri "JEJAK" anak saudara dia.tak sabor aku nak gerak sebab aku tak pernah tgk lagi bagaimana acara tu dijalankan.semestinya kamera kesayangan akan ku genggam.

argh!! tidak! aku lapar.malam tadi aku makan burger jek! sial tol.tak puas.punyalah sopan aku makan..mula2 aku makan roti..pastu telur..pastu baru makan dagingnya.still tak puas.argh! aku mesti dapatkan nasi.tapi macam ne? periuk nasi ada.tapi mampukah aku utk masak nasi?aku rasa tak mungkin.haha ;D





7 comments:

eD love photographY said...

nice post...
motif kat sini sebab lapar la kan..
hahaha

Omaw Rozduan said...

tau takpe

eD love photographY said...

sejak bila hang ada rambut macho ni omaw...
haha

Omaw Rozduan said...

ko ni ed.
diam2 sudah la

Lea Shariff said...

omaw.. heheh.. best nye korang nk gi kenduri jejak tu.

eh.. fendi tuh... knp ada dot dot dot kat blakang tuh???

btol kate ed. motifnyer kat sini adelah ko lapar kan kan kann??

hehehhee~~

Omaw Rozduan said...

hahaha ;D
tau pun.

oh! saley said...

haha.
lapar?
besela tu.
hakhak.
wah!ni rambut stylo oma zaman2 skola dulu kot.
haa...
bes dow umah ko!
bnyik cam function je.