16 February 2009

Cerita Hari Ini

Alhamdulillah, projek Photomedia aku dah siap! dah siap print pun.hari ini mmg terkejar-kejar aku. gi Taman Cempaka, print artwork.macam siot! murah gilak! bayangkan size artwork atas glossy RM4.50 jek.sebelum ni aku print sampai RM12.macam sial. Miss Shakura puas hati dgn artwork aku "Not Matured Enough".Alhamdulillah ;) Siot tol! banyak gilak assignment minggu ni.. risau gilak aku tak dapat kejar.harap kalian doakan aku. ak utertarik dgn artwork eni! cute gilak.gambor aku,sham,Lea shariff, nad,enil ada dalam tu.sweet gila.nnti aku mintak kat enil utk aku uplodkan kat sini ogeyh!
Harini aku terasa rindu kat rumah! serius weh!haha ;D dah 2 minggu aku tak balik umah! Ana ajak gi tgk cerita UPIN dan IPIN.haha ;D 22hb ni plak kena gi Bota,Kak Nor kahwin.hmm.maybe aku tak gi kot Kak Nor kawin.balik kolumpo ah. nak tengok upin dan ipin.hehe
ARTWORK AKU



Artwork saya yang seterusnya;
  • Art For Gaza
  • Save Green (Competition)

2 comments:

yokai lucifer said...

aku bleh print 2 hengget je.

Saufi's Mind said...

cantik nih!
haha..
biase la artwork dari kamu mmg menarik