12 February 2009

AKHIRNYA SELESAI!!!

wah!siot! macam tak percaya akhinya klip video utk projek IMD akhirnya selesai.dah berapa ratus hari aku tangguh wat kerja ni dow.happy gilak bila siap. yang benggongnya, orang lain punya klip semua pakai gambar lukis sendiri bagai..tapi aku pakai gambor sendiri.hahaha ;D selain tu aku gunakan foto niera dan abear!thanks! korang mmg sporting ;) alhamdulillah.feedback yang aku dapat hasil daripada aku tunjukkan klip video tu kat kawan-kawan adalah positif(+).tapi taktaulah depa perli ke apa,coz castingnya aku wat berkepala besar.hahaha ;D bantai gelak abear bila tgk muka dia dalam tu.haha ;D tak kurang jugak ada yang gelak sebab terhibur dengan klip video aku.bagi aku,tu saja yang aku mampu buat ;) berbaloi gak lah ak utak tidur satu hari suntuk untuk aku siapkan mende tu. terima kasih kat amir(ustaz) sebab sudi temankan aku yang gemok ni.kita berdua jek dari malam hingga pagi tu.nasib baik tak wat pape kan?haha:D

notakaki,
selain tu jugak,projek photomedia.."not matured enough" dah pun aku setelkan.hehe.dalam masa satu hari aku buat ;)

sedikit Screenshot



6 comments:

t.K.a said...

korg pye tema projek kali ni mmg best r..
mase ku dlu xde pn tema2 ni...

t.K.a said...

wah.. bgs tol korg pye projek ni.. ade tema2 bgi..
mase time ku dlu xde pn..
ehehe
mesti hsl korg pye ni hbt2 kn..

Syahzamir S. Hashim said...

Fuh!
Gle la ko, satu hari je bleh siap sume..
huhu, ak x tahan gelak dowh tgk screenshot tu..
hak2, klakar gler!

anyway, nice post! huhu
bangga ngan ko

Omaw Rozduan said...

hehe.
TKA,
hehehe.kalau bebas lagi best kot.


syamir,
ko nih.
haaa.gelak!gelak!

NadaFio said...

gempak dari aku

Omaw Rozduan said...

ye la tu