10 January 2009

Saturday Night Futsal!

sedang mendengar : The Upstairs - Gadis Gangster

Ini kali pertama aku dok follow budak umah aku, 27C gi main futsal.aku just pergi jek! tak main pon.serius aku tak reti nak main bola.haha. aku dok tgk diaorang main dalam setengah jam jek.pergh! takut gilak aku bila aku tgk depa sepak bola tu macam peluru! "tu kalau kena kepala tu..sumpah operation" haha. apapun aku mmg tak minat nak bermain dengan  bola atau futsal.menonton ok.heeeeee


jari menjadi penyelamat

Fendi & Kimi before they sweating together


Rizal menanggung kekalahan

3 comments:

Syahzamir said...

wah!! best ar korang men futsal!!
ermm..anyway, aku pn mcm ko omaw, x pandai sgt men futsal or bola, slalu sepak angin, wahahahhaha..

NadaFio said...

tak ajak aku...
knape ntah?!

eD love photographY said...

ko gemok nad...
kalau ajak bt penuh padang je..
hahahaha...
nnti aku aturkan perlawanan antara ko ngan ezam...
konfirm ko menang sebab ezam gune tongkat..hahaha