11 January 2009

Hari Minggu Megi

Diatas kesusutan duit! hari ni aku terpaksa makan makanan yang paling berkhasiat di alam semesta! jeng!jeng! MEGI!. harini ijat aka Farid Kamil dengan murah hatinya bagi aku sebungkus megi kari original.haha.terima kasih ijat! lap U! bercakap plak soal megi..kalau setakat megi itu direbus guna air panas,memang aku tak layan dan makan langsung! serius! disini,aku ingin mengeluarkan statement dimana aku hanya makan megi yang dimasak diatas kuali atau periuk sahaja.haha.

okeyh! aku nak susun data dalam laptop ni.sambil tu mencari ilham untuk projek assigntment  aku yang seterusnya

notakaki,
*minggu lepas aku diberi khabar gembira oleh warga pengurusan kolej aku,aku akan dapat agreement MARA dalam bulan ni gak.! wah! kalau tak dapat siap korang!



PEMINAT PADU MEGI MASAK


6 comments:

Lea Shariff said...

hahaha....
peminat padu megi.
weh. sini aku kurangkan makan megi dowh. nnt aku jadi pemalas kalau aku mkn megi. siyes.
tpi semalm aku mkn gak megi goreng. fasal card credit aku dah kosong. haha~

Omaw Rozduan said...

megi sedap!
megi sedap!
megi sedap!

makan megi bleh jadi gemok ke??
hmmmmmmmmmmmmmm

afiqsaadon said...

aloh2...cian anak mak nie mam megi je ek kat sini..
hohohoho

Syahzamir said...

wah2!! jeles aku.
my feverut is nmegi tau, huhu..

NadaFio said...

kau buat aku laporla...

eD love photographY said...

megi kari dimasak bersama telur ayam rite?
hahahahaha..
tau da ko omaw...sanggup redah ujan demi megi dengan telur..
macam hantu raya