25 January 2009

Cuti sudah

semalam sampai umah dalam pukul 1pagi.balik tu ayah amik kat kepong sentral dan pastu gi makan.time dalam keretapi,kurang selesa mcm sebelum ni coz aku punya penghadang kerusi dah patah.kiwak tol.tapi nak wat camne kan..standart ah tiket RM10..kalau nak komplen2 memang kena ketok ah!.hahha

tugas pertama aku waktu cuti ni adalah..jeng!jeng! jeng! yeah! mandikan tok! tak kisah ah. dah lama pun aku tak mandikan tok.afiq plak pagi2 lagi dah gi skola utk training kawad.lantok ah.turn aku plak mandikan tok. pagi tadi kan, pagi2 lagi ed dah sms aku..dia kata dia dah wat blog.heee.bagus ed! selamat berblogging! ;D.

oekyh! nak tgk TV. layan doh! ;D



5 comments:

eD @ shahir said...

omaw...akhirnye ade jugak kan nama aku dalam blog hang....hahahaha...
cium skit meh..
hahaha

NadaFio said...

teroooss ed nak cium tau...
wahahaha

eD love photographY said...

haha...
nad jeles ke..
meh aku cium plak meh..hahaha

Omaw Rozduan said...

cium bontot aku la.

Lea Shariff said...

AHHAHAA..... kelako kelako. hampeh ko nehhhh