25 January 2009

LEA TERKENA!!!!

Suatu petang yang dingin.dengan menggunakan telepon pejabat bapak aku...aku buat satu panggilan hangit.
mangsanya ialah..Lea Shariff..wahahahah =) jaga kau!!


Omaw : Hello, selamat petang.

Lea : Ye,selamat Petang

Omaw : Saya Encik Harun dari syarikat Compaq

Lea : oh..ya..

Omaw :
Cik Amalia izati bt Shariffuddin kan? dan encik ada menggunakan produk Compaq..

Lea :oh! yea..betul.

Omaw :apa produk Compaq yang Cik gunakan?

Lea : Oh! Laptop ( dengan yakinnya!)

Omaw : mengikut rekod saya,cik beli laptop di kedai SNS Computer di Ipoh..betul

Lea : Oh! yea..betul..betul..

Omaw :macam ni,Cik terpilih dalam peraduan cabutan bertuah yang syarikat kami anjurkan..dan cik memenanginya.

Lea :oh..yeke..

Omaw :encik sibuk ke?

Lea :oh..tak,cuma saya berada di kenduri kahwin..(konon kompom menang hadiah!) hahahaha

Omaw : So,Cik berjaya memenangi makan percuma di gerai KAK LAH, KEPAYANG!! wakakakakakka!!

Lea : haaa?? (masih terpinga-pinga)

Omaw :
SIOT!!! KO KENA TIPU.wakkakakaakakak

Lea :HAMPEH KO!!! SIOT!!!

Omaw : wahahahahahah.padan muka! hihih =P

Lea :siot! aku excited jek nak menang peraduan! hampagas!!


* Lea terkena ngn aku.wahahah.padan muker =P tu la saper suruh takmo cam suara aku..BLUUEEK =P


7 comments:

eD @ shahir said...

sumpah ko jahat omaw..
tapi best jugak...teringat balik pasal ko kenakan nad macam nie dulu..haha

Omaw Rozduan said...

hahaha
tau takpe ED
time aku kenakan ko ko ada sebelah aku kan??
wahhahahaha

oh! saley said...

haha.
rmy lagi dow mangse dier ni =p

NadaFio said...

aku kena terok tau...
kecut perot aku dibuatnya...
tengoklah one day kau plak omaw...
hahaha kelakar tol pasai lea nieh

eD love photographY said...

sumpah aku baca banyak kali citer nie..
x sangka lea terkene ngan ko omaw.hahaha...
nad....jngn nangis2 lagi ye..
meh mak kasi susu meh..hahahaa

Omaw Rozduan said...

hahaha ;D

Lea Shariff said...

hihihi.. kejam dowh ko masa nieh..
aku tak kenal suara ko dowh. '
sbb suare ko sangatlah 'pejabat' dowhhh!