23 January 2009

Selamat Bercuti

Pergh! akhirnya cuti mid sem dan hari raya aidilgong xi facai menjelang tiba.pasti kebanyakkan rumah orang cina dihiasi ketupat daun palas dan mereka sedang sibuk mencari buluh utk membakar lemang.haha. seminggu aku tak update blog aku nih.siot! kerja banyak dow.projek tu projek ni.time cuti ni plak kena bahagikan masa utk study,wat assigment dll.kiwak tol.tu belum masuk final projek utk Pengajian Malaysia.kena wat klip video bagai.korang tgk! aku bwk datang klip bagai majalah3.haha. aku jadikan dokumentari 10tahun sebelum merdeka sebagai rujukan ;D.

kepada semua rakan,aku nak ucapkan selamat bercuti.warggh!! siot! aku tak dapat nak follow budak umah aku travel ke Melaka cuti ni.wargh! jeles!jeles! korang tunggu lah! aku dapat duit MARA nanti aku gi BALI sorang2 korang jgn ikot.hakhak!

siyes aku tak sabor nak sampai umah.nak makan masakan mak.heee =P. aku naik train malam ni pukul 9:45 dan seperti kebiasaan aku balik ngn Moon.

yeah!!
oekyH! aku nak pi bungkus barang! nak mandi, gosok gigi!
busuk!busuk!

sebagai selingan,ni aku ada video pembelajaran aku.korang tgk..aku bleh jadik cikgu cikgi tadika tak??hahaha
video

5 comments:

eD @ shahir said...

selamat bercuti omaw...
hehehe...
wei,,
gampunk smart video tu..
hehe..
sakit perut aku

Syahzamir said...

hak2...kalau ko la yang jd cikgu, ak dah bom tadika ko..hak2

Omaw Rozduan said...

agak ah sampai bom!
hahahha

ed.
slamat berblogging ;D

eD @ shahir said...

ma kacih sayang...support aku yee

NadaFio said...

peningla cikgu!!!