01 December 2008

Photowalk

hmm,
pagi tadi dengan semangat aku keluar dalam pukul 10:30 untuk menjalankan hobi aku!.yeah!! tangkap gamboor!.pukul 10:40 sampai opis ayah,amik motor gerak..jadi mat rempit wat seketika.heheh.mula-mula nak ajak hasan,saley,munie..tapi bila pikir2 balik,takot depa bosan pulak..aku ni dah la orang yang membosankan.hehehe.last2 aku wat keputusan utk gerak sorang.sepanjang perjalanan aku riang,haha.lama tak naik motor.snap-snap gambor dari kawasan jinjang(shortcut) hingga ke kuala lumpor.hoho ;D. pastu,singgah kompleks pertama,nak beli CD..habis plak..adoi,dia offer aku yang copy(cetaks rompaks) nyer,hmm.."takpelah bro".hehe.pukul 3ptg aku sampai umah,CD driver aku dah sampai.yeay!! terima kasih nad kerana sudi POS.isi kandungan ko wat aku tergelak gila babeng.mwahahha ;D

dalam perjalanan aku ni, banyak antara kedai aku nak gi dah tutup.kiwak tol lar..antara kedai yang dah tutup ialah horizon music di CM,kedai CD sebelah McD,Rock Corner di Kota Raya,Speedy di Plaza Low Yat.hmm..apa nak jadi sekarang??teruk sangat ke industri musik sampai kedai-kedai ni takbley nak carik makan..

ini antara foto;


berdekatan kawasan rumah panjang jinjang,sini banyak cina langsi.haha


rumah yang telah roboh.berhantu kot


tugu negara.sempat diorang ni tegor aku.ahahha


ni kat mana adik-adik?? ya..betul,ini KLCC...


Kuala Lumpur..engkau kian tercemar

sini tempat P.Ramlee main rekoder masa muda-muda.

4 comments:

dyra said...

huhu cntik2 gmbo nye.. amik la gmbo kte lak hehehee... yg gmbar kat mespes tu kat bustop presint 9 putrajaya...

Omaw Rozduan said...

terima kasih cik dyra ;D

NadaFio said...

weh gler cun gambaq tuh...
haha~
cd dah saampai
haha!
gempak kan?...
aku saja tulis cincai bagi style tapi memang kalot pon time nak antaq time tulah aku tulis... haha

Omaw Rozduan said...

time kasih