16 December 2008

blur aja.

hmm.
pelik betul aku minggu ni.mata aku dah kurang jelas dan aku rasa terlalu silau walaupun aku pakai cermin mata baru.aku pun tak tau kenapa. enil ada suruh aku gi check mata kat klinik.hmmm.biarlah dulu.biarlah mata aku kondem pon.

tadi time kelas photomedia tadi cikgu suroh lukih banggunan yang kita tengok dari bawah!
agak memerah otak gak aku lukih! akhirnya berjaya,aku lukih bangunan Ipoh Parade.hahaha.
yang si Enil plak tak bleh bla.ada ke patot dia pi lukih tokong cina.mwahahhahaha ;D.aku tgk kelas aku yg terbaru ni suram jek..time takda cikgu dalam kelas senyap macam time exam..tak ceria langsung!!tak macam kelas aku dulu yg bising memanjang. nasib baik la Enil,Abear ada..ada gak aku sembang-sembang..aku tgk budak pompuan dalam kelas aku ni sombong jek.hohoh
hari ni Enil wat aku tergelak coz time kelas Statistic dialog Enil dengan Cikgu wat aku tergelak.haha
macam ni dialognya..

Cikgu : Enil,kenapa tak dapat "A" masa final yg lepas utk paper Math?

Enil : Hmm,time saya jawab paper tu saya duduk bawah air cond,saya sejuk sangat. sebab tu tak dapat "A"

hahaha.semua dah bantai gelak dah.lawok tol budak Enil ni.
tadi kami lepak di library saja sambil menunggu kelas yg berikutnya..hmm.sambil tu aku install apa yang patot dalam laptop baru Enil.hehehe.skrg semua dah ada laptop sendiri.aku jek yg masih tiada.wahahahaha....utk Rock The World sabtu ni,belum tentu lagi aku gi ke tak..mungkin ya!mungkin tak! tgk la mcm mana nanti.

4 comments:

NadaFio said...

enil lawak...
aku nak gi class kau...
huuhu...
doakan boleh yer

omaw rozduan said...

haha,
yeap!
insyallah buleh punyer!

Lea Shariff said...

hahah.. kelAKAR tol enil niehhh..
huu
erm..
rindu

enil bek said...

aku syez gek...
bende toi...
aku xtipu..
aku dok bwh air kon.....
ak nk jwp tgn mengeletar dol....
;p