19 November 2008

Tiada Mood

maafkan aku..
aku tiada mood sekarang..dari aku sampai dari Ipoh semalam..aku langsung tidak melelapkan mata lagi...entah kenapa..mungkin ada yang tahu kan..mungkin aku dan kami dalam kesedihan..
hmmm..
mungkin aku tgh tension..
so,sekarang aku nak kluar drive..kemana hala tuju aku tak pasti...
mungkin dengan cara ini dapat menenangkan jiwa aku..........

cuti sem yang tak bermakna langsong!!

6 comments:

Lea Shariff said...

cara ko nie mcm marahkan aku jer.
herm..

plz.. update pasal teluk batik tuh.
plz..
demi kami..
ciptakan sebuah kisah utk persahabatan kiter

NadaFio said...

aku sedih...
enil nangis masa sembahyang...
omaw tak tertido...
sham ntahlah...
cuti nie dah tak best...
aku nak lupakan kejap biarlah aku bergembira bersama family...
nanti aku nak sedih lagik ....
hidup dah tak sama lagi...
suka dalam duka...
please... why life is so unfair

NaD_antlya said...

Guys..Don't be sad..I know it is hard for u all to let her go..
No matter what...kalau korang semua bersatu hati..I'm sure the friendship will still remains..

I know..u all are the best 'thing' in my sister life..Never seen her smiling and happy like this b4. Not even in her school life,where she always yawn becoz of her 'precious' teachers :D..And plus she's being a chatterbox after comeback from college.She become a full time story teller to us,always come up with the excitement stories that she had with all of you guys:)

This is not the end of ur friendship my dear..
Adat pertemuan ada perpisahan...
well not exactly berpisah ,as u all can always come to our house :) and always can hang out together again ..

Omaw Rozduan said...

NAD,
sekurang-kurangnya kau masih boleh bergembira bersama family..

mcm aku..langsung tiada mood untuk melakukan apa-apa langsung..

NadaFio said...

omaw don't be sad...
i also sad...
aku pun taktau nak cakap apa...
tapi itulah...
aku sebenarnya suka dalam duka...
itu je aku bleh describe...
ye kak diela...
i understand...
she too precious like a diamond or more than that...
that's why we are so hard to let her go... but we must let her go...just must...

Omaw Rozduan said...

yup.
lea shariff terbaiK!!