19 November 2008

Pemikiran Pertama Dulu

currently Listen to : AKU JANJI - HUJAN


hmm.
tau tak apa yang aku pikirkan masa aku mula-mula dapat tawaran sambung blaja dulu?
yee..aku terpaksa menempuh course yang aku tidak minat..MULTIMEDIA..haha
apa mende multimedia ni..haha.ya! aku mempunyai minat yang terlalu mendalam dalam art and design..kadang-kadang aku terasa bodoh..kenapa la aku masuk sini dulu..itu la pasal aku pernah perap kertas tawaran ni dari mak ayah aku..tapi bila aku fikir balik..ini jek tawaran yang aku peroleh selepas dari SPM..orang lain dah sambung blaja..mak aku tak abis-abis tanya..aku kesian kat mak aku..anak orang lain dah sambung sana sini..aku masih bekerja sebagai balaci di 7 eleven..wat kerja haram dengan menjual arak.hahah.so,aku berkorban.aku ambil juga MULTIMEDIA walaupun aku tak punyai minat....art and design..yang aku minat,aku biarkannya jadi impian aku jek...

bila nak masuk kolej ni..memang terasa menyesal pada mulanya..tapi melihatkan susah payah bapak aku,mak aku..adik beradik aku..aku lupakan jek semua tu..aku teruskan juga tanpa bersuara terhadap mereka..Ya!! PENGORBANAN ITU PENTING.!!

sampai satu masa aku dah serasi disini..aku dah dapat kawan-kawan yang masuk dalam jiwa aku..LEA,ENIL,NAD,SHAM..aku dah rasa tak menyesal lagi..dalam hati aku,tiap pagi gi kolej aku akan cakap..aku mesti teruskan sampai habis..tiga tahun!!aku mesti teruskan!!!! tapi bila seorang daripada kami akan meninggalkan kami..akan rasa perasaan tidak Lengkap..aku rasa tak ingin melepaskan dia..mesti ada sesiapa rasa aku bodoh banggang kan??!! hahah tak sampai setahun kenal diaorang dah nak sedih-sedih...tapi, kitaorang jek tahu betapa bermaknanya kami antara satu sama lain..jika tiada salah seorang,tidak akan Lengkap..

AMALIA 'IZZATI BT SHARIFUDDIN..maafkan aku kalau kata-kata aku dalam SMS menyinggung hati kau..membuatkan hati kau bertambah sedih..maafkan aku..ku tau,pemergian kau nanti adalah satu pengorbanan yang amat bermakna dimata keluarga kau..Emak kau..Kak Diela,Saiful,Opah ko sentiasa mengharapkan yang terbaik buat kau..itu masa depan kau..walaupun kami disini akan sepi tanpa kau disamping kami..


bila aku ingat balik..betul ayat kau LEA..

SERIOUSLY, LIFE IS SO UNFAIR!!!!!!!!!




KAMI SAYANG LEA SHARIFF



nantikan kemunculannya..beberapa jam lagi..







6 comments:

Lea Shariff said...

tskkk...
omaw..
sedihnye aku..
maafkan aku..
aku takkan lupekan korang..
trip kite ke teluk batik..
aku berharap sgt supaye ko dpt buat entry pasal teluk batik tu..
aku pergi bukan utk tinggalkan korang..
tapi utk kejar cita-cita aku..
jgn la sedih. aku punye akar umbi masih lagi kat ipoh.. aku tak lupa..
bontot ni jgak la yg Satria ko hangkut kesana kemari..
ko byk berjasa ngan aku.
herm.. nnt.. one fine day.. insya'Allah aku bls balik.. herm...
ko masih ade Enil, Nadzirul, Sham n Yaya. Yaya. dia pun Lia juga. boley jadi pengganti aku .. kan2?
jgn sedih ye... aku akan slalu contact korang.. tau? jgn la gini.
plz.
takkan korang nak 'anta' aku dgn mcm2 kata2 marah.?
tsk..
tskkkk...
syg gile kat korang!!!

NadaFio said...

omaw!!!...
aku samala ngan ko berharap sanagt lea atau antara kita takkan pergi...
aku nak sangat tngk muak korang masa dapat segulung diploma tue...
aki jugak tingin nak baling topi graduate melambong sama2x dengan korang semua kiter berenam...
tapi apakah daya...
mungkin ada hikmahnya...
aku tahu Allah ada atur segalanya dengan perfect...
even it is seriously unfair...
aku harap kita yang stay akan terus glak ketawa tanpa lea nanti...
aku akn sentiasa teman korang selama 3 thn nie...
aku takkan kemana...
aku sayang korang...
lea i lov you to be my bestest fren...
u always will be in my heart...
promise me never forget your 'GIRLFRIEND'...

Omaw Rozduan said...

yup.
we love LEA SHARIFF

Omaw Rozduan said...

Lea.
Yaya tak bley ganti ko..

Lea Shariff is the only one

enil[kiut] said...

erm...rse cm ape je kn,....
xdpt nk pose ssame...
nyanyi same2..
g kak lah same2....
g tesco same...
anta aku g medan sme2.....;[

Omaw Rozduan said...

rilek enil,
aku nak kita tutup story pasal ni..
tau la aku nak wat pe nnti..