10 November 2008

Penjelasan Yang Sukar Dijelaskan

Hari ini aku dihujani seribu persoalan ketika berada kat kolej..
ini semua berkaitan entry aku tentang KAU CUBA CARI MASALAH dan KAU CUBA CARI MASALAH VERSI 2
bertubi-tubi soalan datang kat aku..tak kurang jugak yg ushar aku pelik..hahah ;D

masing-masing bertanyakan aku soalan yg sama..
"kenapa omaw??"
"betol ke perempuan tu macam tu omaw??"

"mana perempuan tu omaw??"
"apa-apa hal ko bagitau aku tau omaw!!"

time balik pulak,ada yg SMS aku mintak alamat blog.hahah.sorry beb,gua takdak credit beb ;D
mwahahha;D
terima kasih kepada yang ambik berat..tak kurang juga yang bertindak sebagai SPY.hahahaha.
teruskan usaha korang!!

haha.
nak jawapannya??
mungkin aku dapat sedikit saja serpihan yang aku dapat hasil dari kekekejaman dia..sedangkan ada orang lain yg lebih dahsyat menerima kekejaman dia..mungkin lagi dahsyat!!!lebih kejam!!!
sehingga tak mampu dia tahan lagi!!!

ok, macam ni..
nak tau perasaan lebih dahsyat hasil dari kekejaman perempuan tu??
korang bleh pergi ke ;
http://leashariffselftherapy.blogspot.com
namun diingatkan..persediaan dari segi mental diperlukan untuk membaca blog rakan terbaik saya ini.

sekian terima kasih
OMAW ROZDUAN

5 comments:

oh! saley said...

hehe.
ko pnye mrh tu,
smpy kekejaman pon byk kekeke da.
=p

bleeding_fiz said...

hei....
omaw there... aku tau kau marah... n aku pun same.... heem aku skung dah mule paham nape korang tension sgt ngan die... b4 nie aku just tahu skit2 je dr sham... n kwn yg lain... hope omaw sbr ye... tapi yg pasti kalu nak p serang die... aku nak ikut... aku pun byk tak puas ati ngn die... heeemm yg pasal tak bls msg tu... aku pham.. aku kan pakai 019... mmg susah pun org nak bls msg aku... ikhlas dr yg berbadan bsr jugak... hehehehe

Omaw Rozduan said...

hmmmmmmm.. ;D
hihi =)

Lea Shariff said...

lalalalallalalalalalala

Omaw Rozduan said...

sinis nampaknya