09 November 2008

Kau cuba cari masalah Versi ke-2

this is the latest updated about KAU CUBA CARI MASALAH
poster ini didesign khas oleh aku.hanya yang mengalami dan yang pernah merasai
kekejamannya saja yang akan faham maksud tersirat disebalik poster ini(betoi tak LEA??).
selidik lah korang..


17 comments:

NaD_antlya said...

Wow..gempak siot poster nie..salute salute..

Tapi mmg respect ar korang sbb...bersatu hati menentang manusia jantina betina nie...uhmm...
biar dia tahu macam mane rasanya "di sekolahkan" orang...muakakaka

oh! saley said...

tula psl!
siap b'poster ag tu.
untung tuan pnye badan...
wahaha. ; p

Omaw Rozduan said...

hahaha ;D
biar dia rasa diri ditindas.
mwahahah ;D

saley,
apabila kemarahan diaplikasikan dalam bentok multimedia.
he3

Omaw Rozduan said...

thanks kak Diela ;D

ilham yahaya said...

wah aku ska ar...biar betina 2 raser weh......aku rasa hidup dia dha x selamat

boss lady said...

wahah...
ini sangat hebat..
padan muka..
bia dia rasaaaa..
omaw..
ble nk publish kat skolah ni??!

Anonymous said...

yearh~
perjuangkan hak kita~
hindar betina itu ke kandang si pinky itu..
ayuh..
syabas omaw...
anda layak jadi ank seni yang memfokuskan masalah betina sundal dalam filem anda~
huhuhuu`

Anonymous said...

-itu kata-kata dari rakanmu di 27c-
carilah siapa yang menaip ulasan itu. hahaha~

Dino[m*] said...

huhuhu...
poster nie lebih lengkap lagi dgn menampalnye di kolej..
hahaha...

Lea Shariff said...

seriously korng nak tampal kat kolej?
wahhhh....

she'll cry to deathhhhh!!!!!

boss lady said...

confirm best seyh!!
omg..
best gile kalo tengok dye malu..
wooohoooo!!!

Omaw Rozduan said...

salam..
kepada semua.
aku tau,dikalangan pembaca bukan dari kalangan rakan-rakan aku saja.
aku tau,
ada dikalangan yang membaca dikalangan spy-spy bitch dan lain2 yang berhaluan kiri.mwahahah ;D

kepada yg follow blog aku,
tapi tanpa sebarang komen yg korang drop,
tak mengapa..its okeyh!!
teruskan follow blog aku yeah.!!
aku hargai korang...

Lea Shariff said...

wehh..
tampal dalam lift boley kahh?
hahaha..
wehh..

baik la tampal kat pokok sebrang jalan nun ha..
then edarkan kat tokong cina tuh.
orait gaks..

aku dah bosan dgn penyialan dia buat pada aku selama nie..

tak guna aku nak hormat dia dah kalau cara dia yg layan orang lain macam TAIKKKK!

Omaw Rozduan said...

ok.
nnti aku akan wat pola undian.
adakah patut kita tampal poster ini disekeliling kolej?
hahaha

Anonymous said...

ayuh!kita bunuh betina sundal tu.betina cam dye xyh idop.
muny oh!

ezambersahaja said...

omaw!
aku nak poster nie
jd tee tok kelibot!
ahahah;))
boleyh ta??
permintaan aku nie.
heheh;)

Omaw Rozduan said...

muny..
hahaha.
ko memang ganas!!



ezam,
takbley..
nnti ada org terasa.
miahahahahahahahhahahahahahah ;D