12 November 2008

Cuti Yang Makin Hampir!!

ARGGHHH!!!! Jam rumah aku sekarang menunjukkan pukul 2:15 pagi..haha.masing-masing belum tidor lagi. Yg lain semua dalam bilik..melayan upin dan ipin dan happy three friends(best!!).yg tinggal kat hall hanyalah aku,YB dan izat..YB tgh sibuk mengoncang milo panasnya,izat plak sibuk bercerita pasal bulu ketiak.mwahaha.Ed plak tak balik lagi rumah..dia keluar dengan laptop barunya tadi…mana ko ni ED???.haha. Petang tadi baru jek selesai exam mathematics..hmm.”omaw oh omaw!!ko bleh wat ke tak??haha” macam biasalah..mathematics ni penghalang kejayaan aku..nak wat camne pun aku tak tau.haha.aku dah usaha.

Hari ahad ni kertas terakhir bakal aku jalani..iaitu kertas pengajian islam…aku akan try sehabis baik..moga korang semua doakan aku..yang sebenarnya aku tak sabar nak cuti,planning aku adalah nak ajak Enil,Sham,Lea,Nad gi teluk batik..hehe.mintak-mintaklah planning aku menjadi..amin.aku teringin nak bersantai ditepi pantai,heheh.kalu seorang tak bleh gerak..maybe semua tak gerak.hahaha.kalau tak jadi gerak plak,aku akan merajuk ngn diaorang,wahah ;P
Kata putus pun aku tak dapat dari diorang lagi ;(

Hmm,YB kata nak gerak PESANJUNG kejap lagi..makan roti canai katanya.hmm..ntah la.mata aku pun dah agak kejam ni.bubbyee!!!

Situasi Sekarang

-Sunyi Gilak!!(Rumah Kami WANTED!!, takbley bising)

-Aku berboxer tidak berbaju dan berselimut dihadapan PC.haha

-Rumah agak bersih sejak kebelakangan ini

-Pian buat kali pertamanya tidur lambat..hahaha


Currently listen to;

Terry – Janji Manismu

3 comments:

Lea Shariff said...

cuti oh cuti...
kemana kaki aku nk melangkah yek..
tak sangke. jap sangat sem 1...
i'm gonna miss you all

NadaFio said...

sem 1 dah nak habis ....pejam celik 2x... hahha tak sabor nak pegi ke telok batik... eh telok songket ada tak?... ekekek

Omaw Rozduan said...

lea,
ayat ko mcmdah takmo jumpa aku lagi jek....


waaaa.... ;(