26 November 2008

Kisah Foto dan Kerja Saya

Currently listen to : The Changcuters – Hijrah Ke London
Sayang-sayangku,

Ogeyh! Kita tinggalkan dulu cara-cara membuat air bandung..Lea,Enil dan Munie mengambil masa untuk mempelajari cara membuatnya.wakaka. ;P nnti aku akan cuba update resepi-resepi terbaru ogeyh!.hahaha.poyo gilak!macam la aku amik course masak-memasak!abaikan jek.

Hmm,nak dijadikan cerita..aku selongkar kotak aku yang lama terperap kat atas almari tu..selongkar punya selongkar,aku terjumpa sekeping CD yang terkandung gambar-gambar hari sukan Sek Keb Selayang Jaya. Fokus aku adalah terhadap sekolah kanak-kanak pendidikan khas. melayan kanak-kanak begini perlukan tahap kesabaran yang tinggi.ucapan tahniah terhadap cikgu-cikgi diorang yang berjaya mendidik kanak-kanak pendidikan khas ni..dahla cikgu2 nya lawa-lawa belaka.hihihi =) ni ada sedikit foto.



Bersama Wartawan Akhbar


Kanak-Kanak Yang Teristimewa

Bersama Cikgu Cikgi Mereka yang Kiiiuuuut =)



Selain tu,untuk aku tambah pendapatan aku untuk cuti ni,aku ada wat sikit kerja..aku amik kerja ni dari sepupu aku.. wat design menu makanan..tokey kedai nak”SIMPLE BUT NICE”..dah siap,aku dapat sedikit “upah”..alhamdulillah..walaupun tak beberapa banyak jumlahnya,tapi..aku berbangga sebab hasil kerja aku dapat diterima orang..tokey kedai sangat berpuas hati dengan hasil kerja aku..hmmm,kedainya terletak di kiosk makanan Taman Metropolitan Kepong.jemput-jemputlah datang yek ;) Mee Bandungnya Terbaik di Asia Tenggara.hehe =) selain tu jugak,sebanyak 43 keping foto bersaiz 4R Persatuan Penduduk Blok23 Taman Wilayah dah siap proses mengedit bagai..dah siap print dah pun..esok aku akan hantar..alhamdulillah,dapat gak duit poket.nak beli CD baru.lalalala ;D


Kerja Pertama


Kerja Kedua.."korang tgk official resit aku"hiihihih=)




Ogeyh,sampai sini.ayah ajak kuar!nak gi makan..nyum!nyum!



3 comments:

NadaFio said...

blehla blanjew aku nanti muahahaha...
banyak wet dah tuh

Omaw Rozduan said...

hahaha.
manyak apanya..
huhuhuuh ;(

oh! saley said...

kedainye kt metro ka?
jom ler oma round2 sne!
aku pong da lme xgisne.
mne tau bley pekne makanan yg ko promote tu?
haha.
tp kan,
kalu de cendol!
mg manthopp.
wahaha