07 November 2008

Kau cuba cari masalah

kepada yang berkenaan,
kau memang gampang..
kau cuba cari pasal dengan aku, kau fikir kau sape?
EH!! lupa plak, kau kan orang KL..kau orang kaya.hahaha. aku ngan kawan-kawan aku plak orang kampung, tak macam kau..gi clubbing,pub..hahaha,ko kan jenis masuk planet hollywood,Zouk..
kitaorang tak pernah gi.mwahahaha

aku takkan lupakan sampai mati ayat ni,
"Kalo takat berselindung dibalik kawan kau yang besar tu..aku tak gertak ar,BUDAK KAMPUNG!!
tak sedar diri"

bila aku call..takut plak ko nak jawab..hahah
kau ingat orang lain macam kau ke??berkawan dengan seseorang sebab ada kepentingan..gi mampos orang macam kau..YA!memang badan aku besar dan gemok! ada masalah ke??
Eh! lupa..MAK BAPAK kau kan kaya..kenapa tak suruh MAK BAPAK kau yang kaya raya tu belikan BMW 7 Seiries untuk kau??bleh jugak kau angkut semua balaci kau.mwahahha

kau carilah berapa ramai lagi balaci yang kau perlu untuk kau suruh benci aku dan kawan2.
sikit pun aku tak gentar..kitaorang takkan goyah.hahaha.kau panggillah kawan2 gangster dan pailang kau..aku akan menanti dengan senyuman. jangan ingat kitaorang akan hormat dan tunduk pada kau disebabkan oleh perbezaan umur..hahaha.
KAU BITCH




to all my friends,
SAPA NAK NAIK TEKSI??mwahahhaha
lagi satu,
aku tiada masa nak hantar orang yang pura-pura pengsan gi spital.





35 comments:

Lea Shariff said...

hahahh...
URBAN la sangat DIA tuh..
takat tau gebang pasal PUB ajer..
tapi tak berani nak masuk PUB kat ipoh nie..
hahah..
ape dia ingat PUB kl tuh same ngan PUB ipoh kerrr? terkencing seluar kotttt bila masuk pub2 kt ipoh niehhh..
hahahah!! pathetic giler arh.

dia nak kate kita ni orang kampung, Omaw...
we'll show her how KAMPUNG we are..

mmg truly KAMPUNG punyer gangster..

ahahha..
takat duk celah tmpt setinggan kat KL.. gi mati lar!!!

Omaw Rozduan said...

haha
betoi..betoi..
dia belum tgk orang ber IC tengah 08 macam ne...
ipoh mali.

Lea Shariff said...

tau takpe..

kalo tidak pasal ape org slalu kate 'ipoh mali, ipoh ipoh mali'...

hahaha..
dia tak tgk agi agaknyer...

tak sedar diri ..
ingat hebat sangat la kot..
setakat duk ceruk kl tuh tah kawasan setinggan ajerk.. nak berlagak..
HAHAHAHHAHAHAHA.. PATHETIC SIYALLL!!

aku dulu duduk German pun tak bising mcm dia..
hak hak hak hak hak hak.. cam gampunk lar dia tuh..
buatkan aku nak termuntah jerk tgk muka dia..

dah la berani mengaku diri tak ada cacat cela..
haha.. beraninye.. buat Tuhan tarik segala pemberian Tuhan.. baru tahu!!!

Omaw Rozduan said...

tuhan tarik balik tetek dia baru tau..
mwahahahahahhaha
hahahahaaa
hahahahhahaha

Lea Shariff said...

dialah manusia paling sial yg penah aku jumpe dalam idup aku..

hahaha.. ape pendapat ko dan pembaca yg lain?

hiks..

dah la hipokrit!..
pelakon..
well..
pandai berlakon la katakan..
berlakon pengsan..

oh.. percayanya!!
kasihan dia..
pengsan sampai boleh terkedip2 bijik mate.

kesian.. kurang perhatian..
tu yg nk dptkan perhatian dan simpati tuh..

oh! saley said...

umar2!
aku mcm tau?
hehe
dier owg KL eh?
seroja dier penah msuk x?
hakhak.

Omaw Rozduan said...

tsu xpe..
dah la menyusahkan aku hantar pi spital.
gampang..
tak menghargai aku langsung...

GAMPANG

Omaw Rozduan said...

uih!!
saley pun ada..
hehhe

jempot masok saley,,
kisah BETINA yang aku benci tu,,
hehe

Lea Shariff said...

hahaha.. cik saley.. dia itu punyer perangai tidak seindah nama dia...

perempuan paling siyal penah aku jumper..
perangai tak seindah nama!
perangai tak seindah nama!

tak malu!
menyusahkan orang..!
nak kate orang menyusahkan dia?
hahaha
dia tuh..
tak sedar diri...

dah la menyusahkan ko nak kene gi anta dia ke sepital..
lagi mau kutuk kao..

dia la perempuan yg paling tak sdar diri sekalik ever existed in this whole wide world!!!!

the world becomes worst with her existence!!

boss lady said...

omaw..
i sooo know who u guys talkin bout..
shitt..
she really said dat..
what a clown..
ask her to go fug herself ah..
tolong la..
yela..
she kan KAYA..
ade kete..cume bapak dye ta bagi bawak je..
lagipon dye kn paling cun..
nk hanta gmba ghairah..
dye kn ala2 goddess..
skali sentuh dah ok..
fuhhh..
u drew a line and she just crossed it..
mmg saje crik pasal ngn korunk ah tuh!!

Omaw Rozduan said...

hahaha.
yup!!
tepat sekali.
BOSS LADY,
dia mmg cari masalah sekarang

Dino[m*] said...

huhuhuhuu...
panas gak cerita nie..
btw omaw..
aku pun ada gak rasa kegeraman kat dia..
but malas..
aku fikir perempuan jeh...
huhuhu...
it's up to you guys want go on this case..
however i will support you guys...
;P

oh! saley said...

cik dino...
kau takut org kata kau dayus ke?
ngehngeh.

Lea Shariff said...

dino.. it's about pride we're talking hereabout..

she's trying to pull off everyone's patience..
she pushed us to the limit..
we've been let it down, we've been patient.. we've been NOT TO TALK ABOUT HER for about many weeks..
but hell her! she's trying to make herself DEAD..

yes.. I WILL GIVE HER THE TASTE OF HER OWN MEDICINE..

nak berlagak tapi TAK ADA APA NAK DIBERLAGAKKAN..
itu SEDIH namanya...

btw Omaw,

next time.. tak payah lar hantar orang yg pura2 pengsan pegi spital..
baik la kau buat tuntutan duit minyak pada dia..
since she said, she's the lady.. and yea.. she's DAMN RICH.. kann?

and tak pernah pulak aku dgr, ade orang tumpang naik kereta org lain all the way from ipoh to KL... dgn tongtong duit minyak kat member hanya RM5.00 sahaja..
adekah dia sudah kopak sgt sbb makan terlalu byk benda mewahh?

hahaahaaha

yes Omaw..
aku nak naik teksi..
ade nombor telefon teksi tak?
aku tak mampu nak naik BMW yg ber SERIES2....

hahahhaha!!!

dia yg cuba cari masalah kan..
so skrg, rasakan sendiri lar..
we will give her the taste of her own medicine! we will..

Omaw Rozduan said...

hahha.
thanks dino, saley.
nampaknya topik ini hangat..

tapi ingat dino,
tak perlu kecoh benda ini di kolej ;)

Omaw Rozduan said...

lea,
nnti aku kasik no teksi yeah.
hehe

boss lady said...

hahah..
korunk ni la..
haishh..
*funny seyh tgk ragam manusia*

deennasour said...

empayar empaya empayar mu bila2....bila2 masa akan musnah

*kau nyanyi lah lagu nih kat dia..
bila2 masa tuhan boleh tarik balik smua tau...laksana si karun dgn harta kaya rayanya.....sastera syiot~

oh! saley said...

cik boss lady,
funny tu mg ade!
tp at pon pns jugk.
hehe
peace! =D

boss lady said...

yes2 che' saley
at panas..
meluap2...

Omaw Rozduan said...

betul,
segalanya yang tuhan beri kat kita hanyalah sementara..
takkan kekal selamanya...

NadaFio said...

fuh panaz bangat kat sini..
topik The M nie memang hangat...
perempuan macam tue dalam film jew banyak...
dan dalam film last2x skali diala yang kena terok...
kan aku penah cakap sejahat mana pun yang baik jew akan menang...
percayalah... teroos nyanyi lagi siti...
kepada semua pembaca,marilah kita sedekahkan al-fatihah semoga si BITCH itu dapat kembali jalan yang menang...
sekadar menyundal dengan tetek besornya tak payahla... tetek aku lagi lawa...
M... oh M... manusia jenis ape ntah...
rasanya Gorilla lagi kiut tau...
haha...
what a pathetic creature...

Omaw Rozduan said...

yeah!! NAD MULA BERSUARA.

Numan said...

huhu...

Omaw Rozduan said...

numan??

NAzZ(0110) said...

hahahha...lawak2..kl die kat ner yer..
mai la suh die datang desa...mau kne kekah beramai2...hahaha...sian2...
aper la nak jadi kan...
die dak 0 homsatun(bhsa arab) kan...hehehe...
rase cam penah sembang ngan die..huhuhu...
die ader myspace kan...
blog die ader x???

oh! saley said...

HOT TOPIC OF THE YEAR NIH!!!
wahaha.
cempedak goreng pon xgini

Omaw Rozduan said...

yeah!!
lebih panas!! lebih hangat!!

mari-mari.

kita pangkah sialan ini.

NaD_antlya said...

setuju dgn komen nadzirul..selalu watak mcm ni ada lam pilem pilem je...skrg ni...nah terserlah kejahatannye kat dunia sebenar.:)
Marila kita doakan semoga The M kembali ke jalan sebenar...

Omaw Rozduan said...

kak diela,
dia takkan kembali ke pangkal jalan...
percayalah kak diela...

Omaw Rozduan said...

salam..
kepada semua.
aku tau,dikalangan pembaca bukan dari kalangan rakan-rakan aku saja.
aku tau,
ada dikalangan yang membaca dikalangan spy-spy bitch dan lain2 yang berhaluan kiri.mwahahah ;D

kepada yg follow blog aku,
tapi tanpa sebarang komen yg korang drop,
tak mengapa..its okeyh!!
teruskan follow blog aku yeah.!!
aku hargai korang...

Lea Shariff said...

nazz (0110): O homsatun tuh ape?
agak kurang pandai disini..
ilmu itu harus dituntut.. huhuhu...

huhuhu

wehs OMAW....
skrg BUDAK KAMPUNG dah beraksi...
jgn men2.. budak KAMPUNG pun reti multimedia gak apee..
ahhahha..

jgn luper.. BUDAK KAMPUNG pun byk jadi MENTERI DAN PERDANA MENTERI.. hahahhaha..

mcm poyo jerk..
PENGECUT.
i would like to see how far she can go..

lainkali, BUAT TAIKKK LAGI yerk?
lainkali, jgn JOLOK SARANG TEBUAN..
lainkali, JANGAN BERMAIN DENGAN API..

setiap org ade tahap kesabarannya..
kalau org dah gile lame sabar.. pastu kao buat cam cibai..
CIBAI jugak orang balas kat kao..

lainkali, jangan jadi KURANG AJAR... nnt KURANG AJAR jugak cara orang balas..

dan jgn pulak lupa..
SEKURANG-KURANG AJAR AKU BALAS BALIK KT KAU.... tak la LANSUNG TAK BOLEH NAK DIAJAR mcm KAOO!!!

Omaw Rozduan said...

hahaha ;D
homsatun??
hm...

muny basri said...

memalukan je pmpn cmtu.baling telo je kt dye.dye sama je cm telo busuk tu.

Omaw Rozduan said...

tepat sekali muny..