06 November 2008

Lengkap (semakin akrab)

Ya! Memang semakin akrab. Walaupun dalam jangka masa yang teramat singkat, bagi aku..pertemuan ini penuh bermakna, pelbagai peristiwa pahit/masam yang dah ditempoh bersama.

Kadangkala teringat waktu mula-mula masuk sini dulu..hari-hari call mak kata takda kawan lagi la..boring la.haha Bagitau Munie pun sama, sini macam bodoh aku kata..mwahha. tapi, betul kata Munie, “Ko akan jumpa gak kawan yang sesuai dengan kau nanti”.haha, thanks to my secetary, memang aku dah jumpa pun. ; )


Banyak kisahnya.nak aku ceritakan??hahah,sedia!sedia!

Teringat aku time kita plan nak gi raya umah enil. dalam perjalanan kita kena tahan ngan Polis.haha.Aku ngan Ezam dok merayu dengan pakcik polis tu..dah la time tu aku demam.haha.

Alhamdulillah..polis lepaskan kita.aku tau,perasaan panik bagai nak mati Nad,Lea,Sham time tu..hahha.yang si enil plak dok ternanti-nanti kita dirumah. Sampai jek rumah enil..kuah mee udang terpaksa dipanaskan semula.haha.tu belum masuk bab nad “speaking tekah” dengan mak enil lagi.hahaha.


Kereta aku gak yang banyak berjasa.hehe ;P walaupun hanya 2 pintu jek, dapat gak memuatkan kite semua.kan?kan? alhamdulillah..dah la semua bontot-bontot besar.mwahaha.lagi-lagi Nad (to Nad: tolong kecikkan bontot hang) . skali skale plak teringat time pergi cuci kereta RM3,haha. Si enil atau Lea sibuk menahan air yg masuk dari celah pintu pakai tisu.Depa taknak keta aku basah.hahahah.terima kasih banyak korang! Aku sayang gilak kat korang.

Rutin harian dijalankan, pergi kolej dan pulang. Dalam keretalah tempat tgk muka aku kadang-kadang moody (btol tak Lea??), Lea marahkan orang gajinya,enil dengan lawaknya,nadz dgn avrilnya dan sham dengan gosipnya.hahaha. harap benda ini takkan hilang dan takkan lenyap. Balik kolej, singgah SHELL.ok cutting minyak.RM2 sorang..syukur alhamdulillah.korang dengan rela hati menampung minyak aku ;) pastu, lunch time!! Apalagi ,KAK LAH! Harga makanannya yg terbaik membuat kita sering berkunjung ke situ.moga-moga rezeki gerai KAK LAH diberkati.yang penting, omaw dengan telur masin sebijinya, Lea dengan nasi separuh pinggan (diet ke??buweeek ;P) sham ngan nad plak dengan lauk fish cakenya dan enil dengan rutin jarang makan(opah dia kata dia dah gemok)mwahahah.

sebenarnya banyak lagi mende yang aku nak ceritakan,hahah.banyak lagi..kan?kan? final pun minggu depan tamat.kita lihat perubahan selepas sebulan tak bersua. dan harap planning sehari selepas tamat final akan jadi kenyataan.

amin.

OMAW ROZDUAN



14 comments:

Anonymous said...

ku fes kumen.haha!
wah!kn btl ckp ku oma.
nt mst ko jumpe mbe yg serasi ng ko.
hehe!
ko bos ku yg byr gaji ku ng segelas teh o ais di kdai mamak.
thx bos!

Omaw Rozduan said...

hahaha.
;D

Lea Shariff said...

hhahaaha..
asal tak citer pasal clique ko yg memula tuh?
ngeh3...
kan korang besfren dlu?

kang kecik ati lak..
:p

pape pun... mmg aku lagi selesa kawan ngan korang.....
ko, enil, sham, nadzirul dan yaya...
herm....
setia itu ada.
kawan yg susah senang bersama..
bukan waktu senang jer bergelak..
tapi bile waktu susah, same2 fikirkan jalan utk member yg lain utk selesaikan masalah.

btol tak?
aku syg korang sumer...
T_T tsk tskk..

oh! saley said...

citer ni bes wey...
=D

Omaw Rozduan said...

haha,
pasal bitch tu??
hahaha.
hahah.

dia betina sial

Omaw Rozduan said...

saley,
akhirnya ko berjaya komen blog aku.
haha

oh! saley said...

ha ah.
b'bakat jugk aku nih!
haha
poyo plak

Omaw Rozduan said...

hahaha ;D

deennasour said...

time study la byk kenangan~

AfifLuvAvril said...

owh man is so sweet...
thanks...
aku berharap kita together sampai graduate...
and selamanya...
wah so emosional...

Omaw Rozduan said...

kenangan betina sial pun ada juga seyh ;D.hahaha

Casper a.k.a wifee en.atan said...

omaw..

nadz tu nadzirul afif yer???

he's my little brother and always little brother to me

Omaw Rozduan said...

Casper a.k.a wifee en.atan..
ye,
dia nadzirul afif..
kawan baek saya ;D

enil said...

huhuhuhu....
ok........
mtk sampai abeh sem