20 November 2008

dah siap PRINT!! inspirasiku

ogeyh!
foto-foto pi Teluk Batik aku dah siap pos kepada Lea Shariff.harap ko suker yeah!!
pos Exprress tu.mwahahah ;D

aku jugak dah siap print.
macam biasa,aku print kat Quick Foto JJ.hasilnya tak pernah mengecewakan aku sejak dari zaman sekolah lagi!hehe

meh sini tgk..saper ade situ.. ;P




  • aku teruja menantikan update terbaru blog Lea Shariff mengenai Trip Kami,begitu juga Nad. cepat-cepat la update yeah!!
  • rasa pilu itu masih ada.bila nak pulih?
  • rindu kat depa
  • hidup aku sudah mula serba tak kena.hmmm
  • duit aku semakin kurang..hmm.tak perlu aku mintak ayah kan?
  • esok akak cuti sem plak!huish! kena pi amik la ni..
  • aku mendoakan kejayaan Munie dalam SPM


5 comments:

NadaFio said...

wah...
aku jadik penghias dinding bilik ang... bersama rakan yang len...
sempoi bangat...
aku kau taknak pos pon...
sedey...
hehe

dyra said...

cntik la blik tu.. kte ni nk gak menghias gmbar2 kawan2 di dinding wat wall of fame hehe.. xpe 1 hari nnti msti mampu gak nak membeli kamera tu hehe..

omaw rozduan said...

myra,
nnti omaw leh tolong hiaskan bilik dyra.
hahahaha ;D

enil[kiut] said...

wah la....
lawo blk ko...
hahahaha
klah aku..
cmat2.
aku xtau nk kate pe..

Omaw Rozduan said...

mekasih enil ;)
bilik aku mmg lawa.
wakakaka