14 March 2011

praktikal/latihan industri/internship

amboi-amboi, aku tengok budak kolej aku semua bukan main lagi happpdate pasal tempat praktikal hangpa nohhhh. oke, sekarang aku pulak. takde benda yang paling tak best melainkan kena bangun pagi, sejuk - sejau aku dibuatnya oi. nasib baik rumah ada water heater, kalau tak aku tak dapat bayangkan macam mana aku menjalani kehidupan aku yang mendatang. haha. lagi pulak kena redah traffic jem hari-hari. tiap hari pergi balik adalah dalam 70km. dalam bulan ni jek. dah banyak kali aku sebut "FUCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK" dalam keta. haha. tapi takpe, tu semua terapi plus aku punya praktikal life agak heaven la jugak. :)

tiap hari sampai dalam pukul 7:30am mcm tu, terpaksa la kluar awal nak elak traffic jem, kalau datang awal leh la balik awal. ye tak? haha. lagi pun tiap pagi kena hantar kakak aku yang kerja dekat HKL.tiap tapi takpe, tu semua cabaran. no hal lahh. aku happy dengan apa yang aku buat. happy dengan apa kerja yang aku buat. walaupun kadang-kadang balik lambat sket, tapi rasa puas. balik lambat bukan pasal apa, office hour memang sampai kol 5, tapi nak balik pukul 5 tu punyalahhhh...haisshh. jem kot. jemmmm. memang tak dapat lahhh nak kuar time jem ni. buat tambah dosa jek.

p/s : dalam 2 minggu lagi habes dah praktikal. report tak buat lagi. damn! matiiiiiii T______T

oke, ni muka datang awal pagi.senaman muka itu harus untuk meningkatkan daya keseimbangan diri ketika bertugas.heh!

16 comments:

si afro besar said...

comel comel je kau.:D HAHAH

Omaw Rozduan said...

kah!kah!
tu aku tgh therapy tu

Anonymous said...

comel comel je kau.:D HAHAH

Omaw Rozduan said...

amboi

hisham said...

omey3

Omaw Rozduan said...

hai awakkkkkkkkkkkkkkkkkk ^.^

niera the story said...

gilo apo? hahaha

Omaw Rozduan said...

tak baik tau cakap aku gila.
sedih aku T__________T

tuan yokai said...

xcamwhore dgn abg pul ke?

Omaw Rozduan said...

amboi2. yoks nii.ngaumm

Budak Pensel said...

terapi muka kat opis.
terapi dalam kereta camne pula ya?

Omaw Rozduan said...

oke.tu nanti aku post.hehe

alia zarfullah said...

Hye ;) I already finished my practical training 2 weeks ago. Wish u gudluck. Btw nice blog ;)

Omaw Rozduan said...

oh really? thanks alia ^___^

jaida jamil said...

wow!macam macam ada ooh :)

Omaw Rozduan said...

hehhhhhhhhh