11 March 2011

plagiat.

sebenarnya dah lama nak post pasal ni. tapi macam, alaaa. rilek dulu lah. takde mood ni. ni haa. nak cerita, artwork aku kena copy bulat2. siap letak watermark depa sendiri. adoi. tapi aku tadelah rasa nak marah sangat pun. sebab aku rasa macam kenal sape yang buat. rasanyaaa lahhh. ID design kot.. hahaha! poster ni diaorang buat eh silappp, ID DESIGN buat utk poster utk gathering blogger lah bagai. bila ditanya siap nak buat tshirt. haha. apapun, salute dekat ID design sebab susah payah crop design ni dan tukar watermark aku kepada watermark dia. cayalah!



by omwerkk/omawrozduan

by ID design. erkk?

13 comments:

Budak Pensel said...

macam hampeh je tiru bulat2..dah la noodle tu pun bulat.

pete said...

kalau aku,aku bangga.haha

imm eusoff said...
This comment has been removed by the author.
Omaw Rozduan said...

budakpensel:hahaha. :p

pete : bangga eh? oke jugak :p

imm : ha ah. utk coklat. itu la pasal kan.adoi.

tuan yokai said...

klu aku aku bt teguran ringkas seperti
"macam kenal je design" kt die pye blog ke fb ke ap ke.

Omaw Rozduan said...

yoks, dah buat la dol. dia siap blok aku kottttttttt.HAHAHA!
sahabat hang lahh~

si afro besar said...

antara kawan2 ke.? meh aku langgar dengan savvy meh. HAHAHA

Omaw Rozduan said...

hahaha.kejam sangat tu

niera the story said...

best weh, senang j wt design kn,kalo tau snang cmni mase wt project dulu lame ak cilok design ko j hahaha.

Omaw Rozduan said...

hahaa.kalau ko takpelah. aku bg free je niera. heee ^.^

Nadzirul Afif Omar said...

hanjeng punya sundal!!! bahahhaha

Omaw Rozduan said...

wakakakakka.:p

Lea Shariff said...

LARH??? gile senang keje dia.. tiru pi jer bulat2 .. hongok jugak...