26 November 2010

presentation day 2010

oke, akhirnya apa yang usahakan selama ni dah selesai. kerja-kerja selama 4bulan dah aku bentangkan. syukur alhamdulillah. bagi aku, overall aku puas hati gila dengan hasil presentation aku , aku akan gunakan komen dari judges untuk panduan masa akan datang. cuma aku terkejut gila babi dengan "killer qustion" dari sir anuar. killer question tu takleh aku nak tulis kat sini. sorry. secara peribadi, aku sangat mengagumi sir anuar, walaupun dia tak pernah langsung mengajar aku. bagi aku, ilmu dia tentang "art" tersangat lah deep. aku dapat rasa.

dan paling aku terharu bila kawan-kawan aku sudi datang time aku present. giler wehhh. aku sayang korang ;') . lecturer kesayangan pun datang,puan syarida.thanks.thanks.

oke. sekarang mari tgk gambar :)




8 comments:

Murni Basri said...

ku nk sticker.haha.pastu lagi satu.ko nmpk kacak tem present lah.haha.

Omaw Rozduan said...

orait sayang.
nnti i bagi u banyak sticker.
hehehek

boss lady said...

omaw..mane lagi gamba??

Omaw Rozduan said...

ada2.
takkan nak uplod satu SD card kat sini.
lempang kangg

Nadzirul Afif Omar said...

aku ada yeaayy...
you've done great job man.

Omaw Rozduan said...

:)

niera the story said...

tumb up!, cengcengceng ;p

Omaw Rozduan said...

trengtongggg.tengkiuuu