21 November 2010

goyang dow

goyang. sumpah goyang. tak sampai seminggu lagi aku kena present aku punya final multimedia project(MP). gila kau! mau tak goyang. usaha aku dalam masa 4 bulan kot. minggu depan aku kena pulun habis bentangkan usaha aku dalam masa 4bulan tu. byk tragedi weh. banyak. utk final project ni aku develope CD package utk satu concept store. dan ternyata "suck" sekali bila client aku tu bankrup sebelum aku berjaya present. biarlah! itu cerita lain. yang penting, aku kena present gak. sakit aku, rebah aku, present tetap present. hahak!

ni sikit screen shoot utk CD package aku. warna merah bukan sebab aku dahagakan darah atau apa. tu warna rasmi client aku.mmg mula2 down gak fikir pasal theme color. sebab warna merah kan. dalam grafik dan vector character yang aku buat memang jarang betul aku masukkan warna merah. kira ni satu cabaran besar jugak dekat aku.

oke weh, gerak. nak gi training cakap omputih.

p/s : dia pilih KLCC dow.


7 comments:

azie said...

ianya sangat menarik omaww ! nanty MP aku boleh mintak tolong eh

Najwa Amirah said...

Dia pilih klcc doh bukan aku doh HAHAHA !

Omaw Rozduan said...

azie : hehe. tengkiuu. boleh2. nnti belanja kfc. tq. ;p

wawa : haha. klcc dow.

iDeaLz cRazEe said...

Ann jgn ann..jgn ann!!! hahaha... ;D

Omaw Rozduan said...

hahaha.takleh dow.
dia dah pilih KLCC dow.

red said...

Saya sgt meminati design kamu... very new age style

Omaw Rozduan said...

thanks lot sirrrrr :)
sir idola.