06 October 2009

Travel : Bukit Tinggi & Genting Highland - Day 2

Harini hari kedua iaitu hari terakhir sebelum balik Ipoh. pagi tu packing2 barang. mcm biasa lah! semestinya budak2 bilik aku yang paling lambat.haha. rilek ah, kami pun nak make-up jugak weh! perjalanan diteruskan menuju ke Genting Higlands. seronok jugak main itu dan main ini dan tak sedar dah lewat nak turun ke genting skyway. jawabnya, lambat lagi la petang tu.hahha. terima kasih sebab sudi tunggu kami yang lewat ni. saper yang dok maki tu.. maafkan saya.haha

Day 2 : Genting Highlands
















4 comments:

NazirahEhsan said...

"I will give U my middle finger!.haha"???

kat spe pling ko nk bt mende ni omaw?hahah..

syok gilew siot gi sni.
da lpe sgala motif sbnar kita g sni en.
hahah

Omaw Rozduan said...

hahaha.tau takpe
tujuan sebenar first day tu je.
hehehehe

Rosli Arof / Photografik said...

wah, mcm fotojurnalist....
enjoy ur holiday dyde...

eD love photographY said...

kat AO kan?
hahahaha..

ala..
tangan kanan buat hole...
tangan kiri lak tepuk hole tu..
hahahaha