10 October 2009

Final Projek in Making

assalamualaikum,
minggu ni adalah minggu yang memenatkan dan membebankan bagi aku.serius! semuanya kena kejar. shooting short film lagi, design flyer, animation, memang banyak. kebanyakannya tak sampai 5% aku siapkan. hehe

ok, nak cerita sikit, tadi aku pergi shooting utk final projek aku. buat short film. "comeback" judulnya. tak tau la cerita ni dapat meninggalkan kesan kat lecturer aku nanti atau tak.sama2 lah aku tunggu. nak ucap trillion thanks kat rakan2 yang membantu. korang sangat sempoi ;D mmmuaaahhhh ;D



joe as Iskandar



Ini aku, Omaw Rozduan,tak main watak apa2.haha


Apex sebagai samseng cakap siam



Bob sebagai Taiko!



Ariff dan Timah! beesstt!



Bob,Haikal dan Zalee yang aku rasa nak cium.hahaha



Dino, Director yang garang la sangat



Aku sedang bekerja


Aku dilokasi.

7 comments:

t.K.a said...

hahaha.. rasakan la..
tapi klu tgk hasil nnt.. mesti korg akan puas..
pape pn gudluck r..
utk proses editing..
lu kene byk2 bsabo la kn...
xsabo ku nk tunggu product dr sem korg ni...

eD love photographY said...

smart2....sori omaw aku xdapat tlg..hmmm......

NazirahEhsan said...

gila la.
gila2 la.

leh kalahkan prodction 'rocam noe' ni.
wakakkaa...


gud luck!
klo da siap edit sume.
bg aku tgk.
aku nk kutuk.
hahahha

.ogie. said...

cool dude.
study pe ek??
graphic designing ke??

Azkhieme said...

wah. best nih. x sabar2 nak tguk..

Nazrul Azwan said...

aku nk tumpang sekaki mengutuk..haha..

Omaw Rozduan said...

heheheh