05 October 2009

Travel : Bukit Tinggi & Genting Highland

Heyp,
sebelum aku lebih malas untuk jari jemari ku menaip huruf-huruf di kibod ni baik aku post cepat.sekarang aku baru balik dari Bukit Tinggi dan Genting. Bukit Tinggi pada hari Sabtu dan Genting hari Ahad. anjuran kelab foto kolej aku, dah namanya "free", belasah saja! haha.

kat Genting memang seronok, aku buat-buat berani untuk main roller coster dan space shot.hahaha :D gila kau! berderau jantung aku bagai nak mati

travel ni ok. seronok, yang tak seronok sebab cuaca yang sangat tak best. mendung jek,takde mood. langit tak biru langsung! apa cer?? haha =D gamba bunga sudey.lalala.

next post aku akan post sikit foto2 sepanjang travel.letih doh! baru balik ni.
bye =D

p/s : jom tengok muka aku versi "mat dadah gemuk".hahaha. tengok jek default pic diseblah!




2 comments:

Nazrul Azwan said...

mmg best igt dunia travel kt bukit tinggi n genting nie..haha..

Omaw Rozduan said...

hehhehehe