27 October 2009

Menjelang Final

menjelang final ni, banyak sial projek nak kena hantar. bagi aku, dalam byk2 semester, semester ni la paling tak logik sekali. asal aku kata mcm tu? sem ni byk cuti, dgn cuti H1N1 nyer..apa nyer. siot! byk! silap2 aku kena hantar projek final lepas habis paper final.ahha.harap2 tidak lah ye.

aku sedikit gembira.kenapa? baru je order kamera lomo, fisheye2. lomography mmg aku minat, baru sekarang ada rezeki nak beli. kenapa fisheye? sebab, nak beli lense fisheye nak gantong kat kamera aku mmg tak mampu.hehe. tggu je lepas ni, mungkin blog aku ni dipenuhi dengan gamba- gamba mata ikan. ataupun, patutkah aku create satu lagi blog kisah aku dan mata ikan?hmmm.tgklah mcm ne nanti kan.


p/s: minggu lepas aku gi kenduri tahlil, ada seorang mamat ni datang dengan gantung kamera kat leher. mcm tak sesuai jek."indie" sangat la tu.



7 comments:

yusofdaughter said...

omar ajar la aku lomo,
hee :D

suffian.othman said...

wow..bila sampai fisheye maw? hope blh la tgk gmbaq mata ikan. :) smoga berjaya! :P

Omaw Rozduan said...

yeah!
jom2
mata ikan!

saley said...

bape sebijik mate ikan ni?

Omaw Rozduan said...

3rat lebih

saley said...

mahainye skang.

Omaw Rozduan said...

hehe