10 April 2009

Kembali

Drink : None
Mood : None
Listen to : Bila Aku Sudah Tiada - Hujan

Arghh.aku sedang letih. baru balik dari kampung ni,jumpa opah. ternyata kampung tu bagi gak aku seribu satu ketenangan dalam jiwa walaupun kadangkala aku naik benggang dengan nyamuk yang selalu gigit-gigit bontot aku.haha.sakit doh.time kat kampung ni dapat aku makan sedap2,sambal belacan,ayam goreng,ikan masak taucu.

Tadi miss anis sms dan dia setuju dengan album yang aku cadangkan tu.pulun omaw! pulun sebelum hari selasa ni.

ok bye,nak tidor.letih sial.
ok sebelum aku menarik bantal dan mencurahkan segerombolan air liur basi disitu,ambik ni foto foto projek aku semester ni.sekian terima kasih :)






credit to : Zue

psstt : foto-foto ni jugak telah aku uplod di fotologue aku,so check tgk http://fotologue.jp/omawrozduan/

2 comments:

mehta said...

Nice Stuff!

Commendable Blog indeed!

Great Going!

Dear Blogger, need your valuable feedback for:

www.octandigital.com

Regards,
Mehta

suffian.othman said...

cool la omaw..
yeah!