06 April 2009

Hai Omaw

Harini start exam kol 9. early submission aku dah keluar.maklumlah,aku ni bukan seorang dekan, yg mampu berjuang hingga ke pukul 12. paling kuat 10:30. Part A dan Part B mmg takde masalah bagi aku,masuk Part C rambut gugur bhai. takpelah,yang lepas biar lepas,banyak lagi kertas yang perlu aku duduki lepas ni.

Ni minggu terakhir aku bersama kawan2 aku sebelum kami tak berjumpa selama 3bulan. Insyallah dalam pertengahan bulan 5 aku ingin sekali ke Pangkor.yea,Pulau Pangkor.

ok, chow dulu yea,
nak mandi dan makan sebelum aku menjengah buku sebelum exam esok hari.

regards,
Omaw



-------------------------------------------------------------------------------------------------
suka aku dengar lagu dari Rosin, titlenya "Lucu". Lagu yang sangat jujur.

Kalau kau selalu
memutarkan lagu
Indonesia pasti,
kau akan mengerti
reff lagu ini
sebentar lagi....

Andai kau minati
syair dan melodi
dari luar negeri,
kau akan fahami
maksudku ini,
Tak kecil hati...


BUTUH....
Aku butuh kamu dengarkan laguku walau sekali pun
BISA...
Katakan kau bisa mainkan laguku,
Anak Malaysia
Gampang sungguh, gampang sungguh....

Butuh itu perlu
Bisa itu boleh
Gampang itu mudah
Sungguh itu sungguh
Butuh itu perlu
Bisa itu boleh
Gampang itu mudah
Sungguh itu sungguh




4 comments:

eD love photographY said...

nak itut p pangkor..
hehe

Omaw Rozduan said...

marilah ed,
terus berhubung semasa cuti ;)

Lea Shariff said...

wah. kenapa lagu ni mcm perli jer?
malaysia ke indonesia yg nyanyi?

Omaw Rozduan said...

malaysia
rosin.
sebelum ni dikenali sbg radiostar.

check put ms diaorang
myspace.com/layartanchap