08 March 2009

Masa Pantas Turbo

ceh! dah hari ahad? cepat tol waktu berlalu.ibarat turbo. baru jek lagi aku tempuh hari khamis sudah.sedar2 hari isnin nak muncul pulak. rasa banyak lagi kerja yang aku tak selesaikan. haha :D.

aku baru saja balik dari makan di maxweel corner.nasi goreng ayam,telur mata,teh o ais..cukup mengenyangkan aku.ditambah pula dengan titisan air hujan yang masuk ke mulut semasa dalam perjalanan balik tadi.hahah ;D biasalah mat rempit mcm aku mmg layak kena air hujan ni.haha.

semalam aku ada beli DVD power rangers! mighty morphin tu..mmg mengembalikan nostalgia aku pada zaman kanak2. 52 episod.aku pasti puas! haha ;D balik nnti boleh kongsi dengan afiq dan ana.haha ;D dah 3 hari berturut2 asal bila aku balik kedai makan..mesti hujan.dan dalam 3 hari berturut-turut tu la aku mandi hujan.mmg best la..ahaha ;D go! go! POWER RANGERS!!


p/s : ayah,surat aduan pada kementerian pengajian tinggi tu dah dapat dah, (takde credit ni.hehe)

3 comments:

wawaSUI said...

weh
omaw nak pinjam nnt tao
aku nak tgok nan adek kecik aku
bahaha:D

Omaw Rozduan said...

okeyh!okeyh!
weeeeeeeeeeeeeee :)

Syahzamir S. Hashim said...

Omaw!

Cte feveret akuh ag!!

Ko bli kat ne?
dah lme ak carik weh!!!!

wahahahahaha..nak gak!