04 February 2009

Gunung Lang, Ipoh Perak

pagi ni bila bangun jek aku pening kepala.terus si pian bagi aku satu panadol aktif 5. terus aku aktif!haha harini plannya mahu ke gunung lang.sebenarnya nak gi gunung lang ni kak nurul yang plan dari awal lagi.so,alang2 si ijat dan kak nurull ajak satu rumah gerak sekali.

sebelum gerak,kami gi makan di GM dulu.satu sms diterima oleh ijat,yang lain dah sampai kat gunung lang rupanya.aku kelam kabut nak cepat.yang si Paan sempat lagi gi berak kat jamban.kiwak tol mamat ni.dah selesai paan berak terus gerak gi gunung lang.dalam 15minit sampai dah gunung lang ;D sampai jek gunung lang kena bayar rm3 ringgit utk naik bot menyeberangi tasik! siyes! memang best. tempat ni kalau gi ramai2 best la.kalau sorang2 gi memang tak serunok!haha beberapa lama lepas tu abear pun sampai.dan jumlah semuanya 18orang! wah! ramai2.hehe mcm biasa dalam 18orang ni, kesemuanya bergedik utk bergambor.haha dari pukul 1 hingga pukul 7. lama gilak woh!!! hahahahah :D mcm2 benda kami wat kat situ, tolong kawan2 yang kebuntuan idea utk assingment photomedia..mcm biasa ah! snap gambar!selain tu,kami skodeng orang.haha ;D selain tu gak! kami dapat menikmati keindahan alam ciptaan Allah.sangat nyaman.

dah pukul 7,kitaorang bergegas menuju semula ke seberang tasik.bot pun sampai dan kami sempat menyanyi dalam bot tu.hahaha.sampai seberang tasik kami semua menuju ke kedai makan di sebelah stadium ipoh.ini kali pertama aku ke gunung lang dan hari ni adalah hari yang best.next time nak ajak kawan2 yang lain ke sini puler ;)


bila omaw menggedik bersama perempuan.haha


its me ;)


Qatrunada and Shahir


Kami tidak akan mati lemas


Pulang Selamat

5 comments:

Syahzamir S. Hashim said...

Wah!! bestnye kowg g Gunung Lang!!!

Ye la Omaw...
X ajak ak pn, huh!
Majuk la cmnih..

hak2..
cool pix, dude!

eD love photographY said...

hehee..
ma kasih omaw..
muuuaahhh...

Omaw Rozduan said...

thanxx ;)

NadaFio said...

erm yang kawan lain masa lain kali nak pergi gunong lang tuh aku ada tak dalam senarai... klau takde takpelah kan... aku pegi LANG-kawi jewlah (T~T)

Omaw Rozduan said...

eleh2
heheh

nnti kita gi skali nad.
semua skali ;D