23 February 2009

Satu Hari Ketika Cuti


GENG(PENGEMBARAAN BERMULA)

PERGH!!!!
dah berapa hari aku tak update blog aku yang tak seberapa ni ;) haha ni gara2 penyakit gatal yang aku hidap sekarang! haha ;D vavi tol!

jumaat lepas aku balik KL.memang aku tak kuar rumah sebab badan tak brapa sihat(gatal!!dah tau tak sihat balik watpe bongok!!) arggh!! ske hati aku la nak balik ke tak. sabtu plak ayah ajak gi tgk wayang.citer geng (upin&ipin),ana mmg excited la nak tgk citer kartun2 ni. tambah2 upin dan ipin yang tgh hot dan meletop sekarang.sampai kedai jual kaset dan CD ceramah pun ada jual upin dan ipin ni.haha ;D ok.ok lupakan tu semua. hari tu,ayah angkat tiket midnight. layan skit tgk malam2 ni.dan venuenya mcm biasa la.TGV ;)

kesimpulannya,citer geng ni mmg layan.bangga sebab org malaysia yang wat citer ni.yeah! memang bangga.aku sebagai student multimedia gak,faham mcm mana kepayahan dan kesusahan sepanjang membikin filem ni(credit to lescopaque).so,aku kena hargainya.apa lagi rakyat malaysia? TONTON ye ;) ramai2 turun panggung support produk buatan malaysia ni.

hari tu pulang rumah pukul 2:30 pagi ;)











5 comments:

asis said...

hohoho...
minat jugak ek..
aku siap jumpe pengarah mude tuh lagik...

asis said...

hohoho...
minat jugak ek..
aku siap jumpe pengarah mude tuh lagik...

Omaw Rozduan said...

oh.
beruntunglah kau ek.

asis said...

HOHOHO..
untung la jugak..

muny said...

ku da lama xtgk wyg.
wahahaha!