09 January 2009

Wargh!! Tension!!

wargh! projek tak siap lagi..esok lecturer nak tgk projek menggunakan micromedia director.apa pun,aku kena siapkan malam ni gak..adoi..tensi!tensi! sok dah la ada quiz.mak aih! mati aku..


ni yang aku kena buat.



Kemaskini 9:45PM
wargh! memang susah aku nak gunakan software ni.menggunaka adobe premier lebih mudah aku rasa.serabot!serabot!jawabnya tak tidor lah aku malam ni.

2 comments:

NaD_antlya said...

hihih...saya sudah melalui azab2 ini suatu ketika dulu..

selamat berusaha dengan gigih dan tekun...
gud luck..
bile dah arif benda ni nnt piece of cake je :D

Omaw Rozduan said...

thanks kak!!
LAP U!!!