31 January 2009

Maafkan Aku

Inilah baru aku ada masa utk aku update blog aku ni. sorry kat nad,lea shariff,Ed..aku tak dapat nak comment posting korang sebab cuti aku kelam kabut sikit. ni pun baru balik dari perak sebab pergi melawat opah aku yang masuk spital.cuti aku ni gak banyak aku habiskan dengan main kamera. nak baca blog korang pun aku tak sempat. syukur alhmadulillah..bila time aku sekeluarga nak balik KL, Doktor kata opah aku dah bleh kuar spital dah..bila dah balik Ipoh nanti aku peruntukkan satu hari untuk baca blog korang ok ;D haha..

sedikit tentang aku ketika cuti ni,aku banyak bermain kamera,melepak dengan saley,muny,zue selain dari aku pulang ke kampong utk menziarahi opah..


okeyh! nak tidor.sok pagi nak keluar. nanti aku akan update aktiviti bersama kamera aku dan kawan2.weeeeeeeeeeeee ;P nak baca,silakan..takmosudah! haha ;P





notakaki,
dah siap design header terbaru utk blog aku.hehehe ;) saper yek yg ramai2 tu??tunggu.update kemudian.

5 comments:

eD love photographY said...

xpe omaw...
aku paham...mmber yang len pon paham..hehehe..
apa la sangat blog nie kalau nak dibandingkan dengan org yang tsayang..betol x..
so kat sini aku nak pesan...sayangilah opah kita..tapi aku xda opah...ada nenek je..
hahahahahaha

Omaw Rozduan said...

tu la pasal.
haha

NadaFio said...

uci aku dah meninggal tok aku pown... dah takde semuanya... sedekah al-fatihah yer... (ToT)

wehoooo... hantek gambow... header pown

Lea Shariff said...

Omaw: uhuhuhuhuhuhu..... takpe omaw. syukran opah ko dah okay sikit... sygilah opah kitew!!!

Omaw Rozduan said...

thanks nad,
tggu kemunculannya gambar hitam tu.
hahaha

lea,
thanks