07 January 2009

Lets Learn English

Aku lemah english.so,aku kena blajar cakap english asal aku lemah english yek? padahal lagu2 macam muse bagai aku bleh dok menghapal?kiwak tol.nak diikutkan, member aku macam saley,Lea Shariff,Nad terrer english.tapi ntahlah! aku takde usaha plak nak blajor ngn diaorang.haha. bila dah tua ni,tahap kesedaran aku terhadap ilmu pengetahuan dah tinggi skit.so,aku lantik nad sebagai cikgu english aku.dia bertanggungjawab mengajar aku cakap english selain daripada mencarut yang bukan2 dalam english.haha bila english dah power dah mantap dan montok! baru best rasa.weeeee ;) yeah! aku perlu belajar english! waaaa ;D sekarang ni aku baru balik dari makan char kuew teaw bersama sham dan nad.warghh.kenyang! kenyang! aku memang cepat terangsang dengan bau char kuew teaw ipoh.

oh! okeyh.aku nak gi study database.sok ada quiz. petang tadi sue ada bagi note. tapi tealah dicurik oleh nad.

warghhhhhhh.kiwak toool!

2 comments:

Nadafio said...

weh kan aku dah terangkan... tpai takde QUIZ arinie...
hehe Buek!

oh! saley said...

wow.
pujian!
trimas...
hehe.