05 January 2009

Cara Nak Cover Malu

1. Kalo tersepak batu: Jangan terus bangun,
sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling cam pejoget rap tu
hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila takde orang nampak..

2. Kalo terjatuh beskal: cepat-cepat naik beskal
anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali
supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...

3. Kalo terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olah
anda dirasuk atau sedang berlawan dengan
makhluk halus...

4. Kalo terjatuh dalam longkang: pungutlah
sampah yang ada sambil marah-marah dengan
suara yang kuat, pasti orang menyangka anda
seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan.. ..

5. Kalo jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-
kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang
di blakang anda....

6. Kalo terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat
pengsan sehingga ada orang membantu
anda..kalo takde..baring terus sampai malam dan
takde orang lagi kat bus stop tu...haa...ni lah
masa sesuai untuk bangun semula....

7. Kalo jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik la
kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda)
untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda
sorang je yang dapat malu...ye tak?....

YANG TERAKHIR,
JIKA TERSEPAK KAKI MEJA DALAM LAB,KO PURA-PURA LAH PENGSAN.PASTU ADA ORANG DATANG TOLONG HANTAR GI SPITAL,PASTU ESOKNYA BLEH MAIN BOWLING.KAN?KAN?KAN?
WAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA ;D

6 comments:

NadaFio said...

yang last tue kau perli bestfren Lea Shariff ker...
janganlah kang dia pengsan camna kau nak bawak lak ti... takpe langgar tros ngan lagenda kau... sure kau menjadi LAGENDA KPTM... muahahahah!
ti aku wat satu novel tajuknya...

LAGENDA PEMBUNUH BITCH!

Lea Shariff said...

ahhahaa..
mcm haram jadah.!
ahhahahahahahahahahhaha..
aku mcm tau aje tulisan merah tuh.
kelakar nak mati..
bodoh giler..
buat2 pengsan.
memalukan diri jerk..
dah orang hangkut ke hospital pastu buat perangai cibai lak kat orang yg penah angkut ke sepital..
giler cam gampunk.
hahahaha....
takpe... mudah2 dia gembira dengan life URBAN dier.

Omaw Rozduan said...

hahahahha.
;D

enil[bek] said...

weh korang......
jom g MAKAN......wakakakakakakaakak....
aku trse epy gile bile mdengar kaba sdare ko.....
aku nk tambah skit......

bAU SETOKIN DOL...........

Omaw Rozduan said...

miahahahahahahahhahaha ;D

eD @ shahir said...

haha..
apada omaw...
aku gelak smpai sakit perut..
ingat cara nak cover malu apa..
hahaha..
siap highligt lagi...
haha..
kalau aku la kan..
esok tu aku x p men bowling..
aku kumpul duit p mekah..
bawak2 la sedar diri tu