30 November 2010

RekaTee

oke, ni nak cerita sikit pasal rekatee. rekatee ni bagi aku adalah threadless versi malaysia. tak tau threadless tu apa? oke, klik sini.konsepnya mcm ni, para designer akan hantar design. design yang rasa boleh masuk market tshirt dan dapat undian orang ramai akan dipilih utk dijadikan tshirt. seronok bukan? bukan tu je. duit pun dapat okay. bagi aku benda ni bagus, dapat bagi peluang pada designer tempatan utk tonjolkan bakat diaorang. tak silap aku, dalam masa terdekat, RekaTee akan announce design-design yang dipilih dan dijadikan tshirt.

setakat ni, salah satu design aku dah terpilih utk di print, artfight. design aku boleh dibeli dalam masa terdekat. so, stay tuned wehhh! apa tunggu lagi? layari www.rekatee.com.


6 comments:

nurul syaqilla said...

wow! ske!

Omaw Rozduan said...

:)
thanks qeela ;)

RekaTee said...

omaw you're smart, you can know that the yellow tee is art fight. :P

Omaw Rozduan said...

woww! hehe :P

kotak jiwa hati said...

uit2.. rynn adzhar nk cmment ne..
i'm so proud of u omaw... :)

Omaw Rozduan said...

hehehe,thanks lot ryn =))))