15 October 2010

my beautifool fantasy

Mood : super busy!
Listen : Nirvana

minggu yang busy gila sebelum menjelang final exam. arghh.byk projek nak kena submit. tu belum masuk shooting yang belum siap lagi. storyboard. tapi takpe la kot. aku dah biasa buat kerja last minit. serius cakap, dengan adanya "facebook", dah banyak membantutkan kerja-kerja aku. arghh. final year kot. wake up omaw!

tidur jgn cakaplah, tak pernah nya cukup. orang dok sedap tidur, aku dok bersengkang mata sampai ke pagi. kadang-kadang sampai skip kelas pagi. haha! artwork bawah ni sedikit eksperimentasi dari aku.asyik into vector je kan. kali ni kita buat lain sikit, ianya tentang imaginasi aku yg bodoh.up dalam fb mcm haram je jagget. nak uplod dalam deviantart jgn cakaplah, berkurun lama tak menjenguk.haha.

thanks!
omaw

7 comments:

Anonymous said...

Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like :D

Anonymous said...

Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like :D

Omaw Rozduan said...

thanks mouse :)
hehhe

Budak Pensel said...

nice edit!

Budak Pensel said...

nice edit!

Omaw Rozduan said...

thanks bro :))

GuLa said...

Cilaka! cantik!