15 September 2010

selamat hari raya!


hampir seminggu dah kita beraya. selamat hari raya kepada keluarga,kenalan dan stalker.HAHA. nak tengok gambar raya?kejap lagi. minggu ni dah nak kena balik ipoh. arggh! gerenti aku cuak sebab paper2 time mid sem tu macam bodoh jek aku buat. tau tak macam bodoh? sebenarnya memang bodoh. mcm biasa, tawakal, tawakal dan takaful! haishh!

tahun ni punya raya aku banyak tidor kat rumah. tapi makan banyak! haha. tahun ni punya raya jugak aku banyak kena marah ngn mak ngn ayah sebab selalu sepah2 barang. tahun ni punya raya jugak aku tak reply mesej2 raya orang sebab takde kredit.

lagi satu masalah aku ialah bila tangan kiri aku masih tak sembuh. tulang sakit pedih semacam. aku nak bangun dari duduk kena tongkat pakai lengan. ayah,mak ngn akak memang dah berbuih mulut diaorang suruh gi xray. tapi aku mcm malas. malas! oh malas! tau kan malas? haha. bukan apa, berator di klinik adalah satu penyeksaan bagi aku.

dekat bawah ni gambar pagi raya.

oh ya! aku dah ada tumblr : http://omawrozduan.tumblr.com

pagi raya kena buat muka serius

bersama keluarga kandung, aku paling meriah.biarkan.


3 comments:

aMy said...

nice family pic! takpe color baju ko yang menceriakan lagi gambar tuh.cewah :)

Omaw Rozduan said...

haha.
thanks!thanks!

Nadzirul Afif Omar said...

terserlah meriah itu bahahaha~ cantik naju omaw